Hur kan du mitt namn?

Åkte hem från mamma, tro det eller ej, ÅKTE BUSS!! Kallt som fan var det att stå där o frysa på 10 min försenad buss.. Kom fram precis innan jag skulle spy, börja må rå illa.. (vilket jag fortf gör).
Fick stå å vänta på bussen till grind ute i 20 min.. till slut stod jag o skaka vid hållplatsen.. Aldrig sett så mycket utvecklingsstörda människor på ett o samma ställe heller.. De lustiga var att dom var inte på bussen tillsammans.. ändå var dom, typ 4st.. fattade ingenting.. Hoppa av o gick för o köpa en sallad, som inte är ovanligt på grind pizzerian.. det konstiga var.. När jag kom in dit så sa han.: Heeej Sofia..
Fatta ingenting, trdde jag inbilla mej så jag låtsades som ingenting..
När jag väl får salladen så förstod jag att jag inte hörde fel för han sa då : Varsågod Sofia
Visst jag är lite av en stammis o han är alltid schyst som fan mot mej, bjuder på en cola osv.
MEN HUR FAN KAN HAN VETA MITT NAMN???? Läser han av där jag skriver min signatur? That is just sick!!!
Fatta iiiiingenting.. Får helt enkelt fråga nästa gång..

Flera timmar senare, Resultat: Fryser o mår illa fortf.. Är jävligt mätt efter den alltid lika goda salladen!! Som bar akostar 60kr, även fast jag alltid gör spec beställning! Han kanske har en liten crush on me.. Hahaha

Skulle hoppa in i duschen men fastnade framför tvn o kollar på grays
Farwell



JUUUSTE!!! VEM FAN HAR SATT IN 90KR PÅ MITT KORT??? Jag fattar iiiiiiingenting!!

Skrämmande kylskåp

Oj oj vaknade med världens träningsvärk i benen efter springandet.. Hade även sovit dåligt eftersom någon stal täcket hela tiden.. Somnade, vakna till att det var jävligt kallt, samma sak om o om igen..;) Dessutom har min babe ingen drömsäng, den är nämligen typ ner gropad i mitten, vilket gör att jag som är lättast rullar ner till mitten av sängen hela tiden.. O ryggen ligger som en krok.. Inte skönt..
Sen blev jag väckt endast 25 min innan vi skulle åpka till skolan, 25 min!!!! Jag behöver typ en timme på mig på morgonen, var störtt trött.. En halv kopp kaffe innan vi åkte.. Jag brukar dricka typ 3.. Så nja jag var inte ett dugg pigg.. Men mysigt ändå<3

Nu är jag hemma hos mamma, pappsen är här å då får man passa på att träffa karln! Dom ska byta fönster i hela huset o byta ut vitvarorna.. Vilket betydde att Mamma hade lagt ut alla grejer från kylen o spritt det över hela köket...

Jag fick syn på en honungsburk..Burken var slitet och Det var ett som ett lager av någonting som inte såg helt okej ut längst upp..
Kollade med en sneblick på denna skrämmande vara..
Hm.. Mamma den är ser inte så bra ut..?
-Nee då de är inge fel på den.
Kollade lite närmare på burken.. 26.12.2006.. MAMMAAA!!! DEN HÄR HAR GÅTT UT FÖR 4A ÅR SEN!!
Båda brast ut i skratt "Ne de är inge fel på den..."

Måste säga att man vet aldrig vad man finner i mammas kylskåp, det ser rent o fint ut när man öppnar det.. Men längst där inne vet man aldrig vad som gömmer sig....

30/3 2010

gah vilken dryg dag det här har vart känns det som.. Försov mig IGEN! Jävla mobil o inte ha ljud.. Men idag Skulle faktist Wille väcka mej som sov här, men han försov sej vilket gjorde att jag försov mig.. Sen till skolan, rulla köttbullar i flera timmar utan att överdriva.. Ursch ursch ursch.. Sen teori i två timmar.. Ärligt talat så gjorde jag inte ett skit på uppgiften som jag skulle.. För jag hade ingen ork..

Idag skulle jag låta bli, men jag kunde inte till en början, o jag blev arg IGEN.. Men jag stannade till o försöker släppa det bara..

Just nu sitter jag bara o chillar framför tvn, gu så underbart det är att inte göra ett skit..

Om en timme ska vi ut o springa, me and love, hoppas han får mej till ett sundare liv;)
Skönt, då kan man springa bort liite energi o tankar.. Får springa mej död igen.. VILKEN JÄVLA TRÄNINGSVÄRK JAG HAR!!!


Allt kanske är som det ska vara helt enkelt..

Xoxo

Jag Sprang

Jag kände hur frustrationen börja växa. Lägenheten kändes mindre o mindre för varje andetag jag tog. Jag kände mej som jag knappt fyllde ett glas, så oerhört liten..
Kände den gifta sårbarheten, sorgen. och en ilska som var nästan dödlig kröp i mig enda från tårna ut i finger topparna.. Jag står inte ut.
Jag tog en tröja , gick ut.. Börja springa, snabbare o snabbare.. Sprang sprang sprang. Jag ville itne ha någon energi kvar, någon energi till att bry mig .. Om någoting alls..
Jag sprang på på asfalten, genom skogen, över ängen. Sprang i vatten, i snö, och i lera. Jag bryr mig inte. Jag blev blöt igenom skorna.. Men jag bryr mig inte. Utan fortsatt springa, mellan husen, genom alla gårdar, sprang på samma ställen flera gånger, sprang där jag inte visste vart jag var längre.
Satte mig ner, kunde inte andas.. Men jag kände allt börja komma tillbaka, hur snabbt jag än sprang kom det ikapp mig. Så jag forts springa tills jag inte kunde andas,
tills mina ben inte orkade mig längre, tills hjärtat gjorde ont, tills allt börja snurra och jag fick blodsmak i munnen.. till och med mina öron gjorde ont. Jag fall ihop, låg där på en gräsplan. Jag orkade inte bry mig om någon såg mig, jag orkade inte bry mig...? Jag orkade inte bry mej om sorg, om ilska om någonting alls..
Det var borta...

Mathilda Brandberg-Du är!

1 jag vet att jag har vart rå dålig på att blogga. förklaringen är enkel: Jag har varken haft dfator eller tid.. Men nu börjas det igen o jag ska ta upp mitt bloggande varje dag!!

I helgen var min underbara Mathilda hos mej!Önskar att den tjejen bodde granne med mej ist så vi kunde umgås oftare.. Orkar inte gå in på detaljer om helgen, kan säga att den var bra iaf o här kommer lite bilder:D

Krälar

Jag satt å skrev den där berättelsen i brist på annat.. Jag satt då i skräddarställning.. Ja hm vet inte hur länge men ganska länge.. när jag sen skulle resa mej upp å ställa mej på golvet vek sig mina knän Hahahahhaa så försökte jag igen, kunde gå en meter sen hände samma sak igen.. Så jag kröp på alla fyra till badrummet.. När jag kom dit.. kom jga inte ihå¨g vad jag skulle göra där ens hahahaha. Då kunde jag ställa mej upp o gå tillbaka hit..


Panic het



På något konstigt sätt är han lite halv snygg, lite halv het, när han hoppar runt i sin pyjamas.. Hahaha Det kanske är de konstia som är sexigt.. Hahahaha ingen aning, charm kanske.. Eller lite små söt..;D

Who tha hell are you? Trying to tell me what to do?!?!?!

Skratta

För de människorna som klagar, är inte dom lyckade, dom har ju inte lyckats stå där dom vill stå. Det är vi som är nöjda med våra liv som egentligen har lyckats, vad vi än gör..

Endast den som hjälpt till mot framgång har rätt att ta åt sig denna ära.

Tung musik för en tung unge..;D


Whats humiliated is to love a man who thinks so little of you.

Ett jävligt bra citat från Greys!! Skäms på er som detta stämmer in ¨på. Hitta något bättre!!! Åtrå inte något som du inte är värd, det är inte åtråvärt med det..

Jävla skit. Försöker lägga in bilder på mobilen till datorn, men det fungerar inte..:/ Kan vara för den är skadad..
This is what happend:

Skulle bada, hoppa ner i badet o tänkte : Fan det känns som jag har något med mej som inte bör vara med. Tog upp handen MOOBILEN!!! fan fan fan fan.. Hur kan man vara så dum? Å det är ju Willes mobil dessutom.. Fan.. MEn den fungerar lite iaf.. Inte först.. MEn nu äre "bara" ljudet som inte fungerar...

Synd om min pojke som ligger hemma med feber=( Tyvär har jag oxå blivit sjuk, men inte lika.. Krya på dej:)



I need to:

Laga min dator
Boka laser
Städa
Laga mina bilar
Hämta ut min mobil från lagning.

Har Sofia Otur med elektronik? JA..
Är Sofia klantig? JA.
Är Sofia oansvarlig? NEJ

OKEJ JAG HAR BARA OTUR O ÄR LIIIIITE Klantig!!!

Jag hade Namnsdag men ingen gratta mej.... Buhu Mathilda vare


I know u want some more of me

Jaha.. Då har man flyttat hem till Norrtälje igen, min dator har krashat hemma så därav mitt bloggbrist.. Passar såklart på så fort jag har tillgång.. Saknar såklart FALUN<3 o alla de underbara människorna, såklart Mathilda min stjärna mest:D Kommer kännas naket exposed utan dig nu;D

Nu är jag hos Sanna o spelar MAARIOCAART=D

Är även snabb nog att äntligen komma på att ju mer man provocerar folk ju mer vill dom läsa.. Så jag får väl helt enkelt smuttskasta folk så det här blir lite mer intressant.. Får även lägga upp ett helt gäng med bilder så ni vet vilka jag pratar om med;)

I know it soooo badly.. But u cant have it, how does it feel?

All this shit i did last night

Mysig förkväll med tapas o öl med lite folk.. Slutade med att vi vid halv ett gick till Etage o dansa lite, shotta lite.. Körde på:D Fick höra en del sjuka saker av folk man aldrig sätt..

Mathilda o jag står o dansar, en snubbe kommer fram:

Guuu man ser verkligen att ni är bästa vänner!! Ni rör er likadant, dansar likadant, liknande kläder, beteer er likadant!!!

Hahaha..

Vi går ut på en cigg. Går fram till en kille:
-Har du tändare?=)
-Ja.
-hm.. Ja kan jag få låna den?
-Du är så självupptagen
-VA?:s

Ne då påstod han att vi var självupptagna för vi inte ville dansa med DOM, eller drägg överhuvudtaget. Är det fel?? Måste man sliska sej runt killar för att man går ut å dansar? Nej! Ne men tjejer får tydligen inte gå ut o dansa o ha kul tillsammans utan att killar ska bli inblandade, för nekar man dom så e man antingen lebb eller självupptagen!

DE ÄR KILLARNA SOM ÄR SJÄLVUPPTAGA

Sen vare en galen ENSAM brud som sprang omkring o kroma sig på ALLA på dansgolvet..slängde sej bokstavligen runt.. helt sjuk. Satte sig framför oss o börja sliska sig.. ? Började driva med henne o tröck upp både rumpa o tuttar mot henne, men hon fattade fortf inte vinken. Utan hoppade upp bevid oss.. SCHAAAS SCHAAAS ditt sladd, bort schasad  blev hon o såg helt chockerad ut.. Sen såg vi henne ine mer.. Hon drog.. Hahahaa

Ursch nu är man seeg


Riktig Djävul?

Asså VAAA?? Vad händer med världen?? Nu verkar ju helvetet komma till jorden.. TYPISKT att det är i KINA jävligt typiskt, det är där det alltid händer så skumma saker... Wtf...




SER JU ATT BÖRJA VÄXA ETT TILL PÅ ANDRA SIDAN MED??????

One momentoo

Ojoojnu har jag tråkigt, Mathilda jobbar.. O väntar på vår avslutning här på hammars, dricka lite osv, en del av personalen=) Jag har så här kul:


Dricka kaffe kaffe kaffe..

Sen Hände något..


JAG BLEV HULKEN AV KAFFET!!! Vad hände??? Super kaffe va ? ?

Jag vill bara berätta att vi är störda



10mins beslut..


Balkongas

Sitter här på balkongen med Mathilda o dricker vin=) Guu så mysigt! Vi har även gjort än sak som gör varandra oförglömliga;D U will notice, soon or later..  HAhahaha

Ojojoj här gick helt plötsligt statistiken upp enormt.. Å vad kan detta bero på....?  ;p


Jag säger som i lördags: Jag älskar mitt liv! tyvär finns det ju människor där ute som hatar mig för det...;)



Försök inte förneka sanningen, lögner ger inga korrekta svar.. Ibland är saker.. PRECIS SOM DET VERKAR.. ;)

Hell yeah allways the one..


Vart ska vi??

Blir det Uppsala idag? Det kan man fråga sig..

ONSDAG TORSDAG FREDAG- Sen kommer jag hem för att stanna

Jävla Mobergs

Ja, lördag!
Underbart!!!
Var ute med Sanna, Nathalie o Linda. Började på G, Rånice. Drack en del.. Gick vidare till Trädgårn.. Vilket var jävligt dött.. Gillar att jag sprang runt o satta mej hos randoms o börja snacka.. Men det var kul..
Efter trädgårn blev det MOBERGS..
O jag kan säga såhär:
JÄÄÄÄVLA MOBERGS!
Fyfan För det första Nekades Sanna o Linda. Varför? Bra fråga. För dom var inte särskilt fulla.. O jag sa det, dom har ju inte drukit mer än vad jag har..?
-Det kan slå olika mycket på olika personer..??
Kom igen. De tjejerna är Större än mig, Självklart slår det MER på mej än på dom.. Idioter.

Men jag o Nathalie gick in ett tag. I garderoben la jag ner min jacka i väskan så vi kunde hänga min väska å Nathalies jacka på samma..
-Nej du får betala för jackan ändå..
- Jaha.. Får jag fråga varför? Det tar ju ingen plats?
Garderobs killen ringde upp SURvakten som nekade Sanna o Linda. O vänta.. VId det här laget.. Var det BARA den frågan jag hade ställt.. o Sa sen jaja jag betalar skitsamma (orkade inte med sånt här)

Survakten: DU du får ta o betala för jackan oxå!
jag- Ja.. Jag har gjort det, skitsamma..
han-NEJ NU SKA DU STÅ Å LYSSNA PÅ MIG blablablablablabla
ja- Hm jaja
Han- Jag behöver de här pengarna för garderoben lalalalaa..
Jag- 20 kr extra? Då kanske du ska söka ett jobb i Sthlm ist..
Han- DU JAG HAR JOBBAT I STHLM I 15 ÅR
Jag- Jaha.. Kul..
Han- DU KAN ÅKA TILLBAKA TILL STUREPLAN-WHITEROOM, FÖR DU SKA UT HÄRIFRÅN
Jag- Vaa?:s

NEJ jag fick inte vara kvar.. Vad fan hade jag gjort. Jag ställde en fråga VARFÖR? Inge mer med det.. Det var HAN som börja bråka med mig.. IDIOT

Jävla Mobergs, ingen vill ens gå dit längre. O då har dom fittiga vakter så man ännu mindre vill gå dit? Skyll er själva, det där jävla stället kommer nog inte finnas allt för längre till om dom forts med sådan attityd, Folk kommer sluta HELT att gå. Iaf jag nu.. No more MOBERGS

Ja kvällen snurrar runt i mitt huvud, allt var KAOS med alla som tycktes små tjaffsa med varandra (utom jag var jag var en glad skiit) O skulle gå hem varannat varannan timme.,. O jag minns mej säga ett flertal gånger under kvällen HAHAHAHAHAHA JAG ÄLSKAR DET HÄR, JAG ÄLSKAR MITT LIV.. DET HÄR ÄR SÅÅÅÅÅ SJUKT!!

Gick tillbaka på G, gick runt o sa att jag fyllde år med.. Egentligen utan anledning, men det är alltid kul med lite extra uppmärksamhet:D Där var iaf vakten trevlig för när vi kom tillbaks så hörde man "NEJ NEJ DET ÄR FULLT". Jgick fram: Kan jag få hämta min kompis? Jaaa men du var ju här tidigare, bara komma in!!! Där inne var de ett galet band , killar i shorts o låtsas mustacher...Sen var det även en kille som visa brösten för mig....:S

Underbar kväll iaf! helt galen!! Tack tjejer!


SeLfToRtUrE FoSHoEE

haha jag fattar inte... Varför gör vi sånna saker vi vet att vi kommer må dåligt över? Vi gräver djupt i saker som vi igentligen inte vill veta för sen när vi vet mår vi bara dåligt av sanningen.. Ändå så gör man det?? Gång på gång.. Självplågare??
Det är som när man har en blåsa i munnen o man biter på den^"Ajajaj" Ändå så forts man..

ursch ursch nu blev man helt skakis..


This is the true

This is from me to you, you make me mad and you make me blue, When you looking like i do, you know i can see you, we dance to the same groove BUT I GOT THE RIGHT MOVES!!!

Men ja, Jag tycker inte om människor.

Ja, det finns fler som man ogillar än gillar här i Sverige.. Det är synd. Men det är inte mitt tycke bara.. Inte mitt fel att folk faktist är idioter.. Jag ska bli en sån här djurtant ist..
Är trött på idioter..  ... dear devil skärp er! Varför kan människor betee sig.. Era smutsiga djuuur:D
Undra vart man ska flytta för att möta på mysiga trevliga människor? Dalarna är folket ganska trevliga;) Flyttar till Falun Hejdå

Ne mina söta har jag ju, er tillägnar jag <3<3<3
Finns lite gosigt folk i min närhet med..


Masaaya

GAAAH imorgon kommer jag hem gott folk.. Sen äre bara en vecka kvar i Falun.. Sen tillbaka till skolan.. O det första jag ska göra är....: Skolka..  Ne men gu så skönt det kommer vara att kunna ta sovmorgon en timme utan att skämmas.. För det kan man faktist med skolan.. JAJA jag sköter mej faktist annars..

Har blivit lite tillbaka tänd på Panic! at the disco.. Lyssnade jäääämt på dom förut, hade helt glömt.. Men nu senaste dagarna har jag pressat "A fever u cant sweat out". Pretty Odd är inte särsklit bra.. Nine in the afternoon är dock den låten som är bra..

Är taggad för morgon dagen..

Nationalteatern- Kolla kolla
Kolla in den ni som inte har hört än.. Faludjurmix mest spelade låt..


Laser teknik???

Jag behöver hjälp.. Ska göra permanent hårborttagningen..  Men vilken metod ska man använda?? finns ju flera st olika laser maskiner.. Hur vet man vilken man ska välja?? O när man väl kommit på det.. Vilket ställa??? Tips tips tack

MARIKA .. Jag har inte hittat min internet dosa och därför inte kunnat föra över pengar till dej.. Ska leta imorgon..!! O jag glömmer bara skriva SMS om det så skriver det nu här när jag ändå kommer ihåg det:)

Bratt-emo-Fjortis, same shit..

Fjortis-Emo-bratt..
Ja en "livstil" kallar dom det.. Jag vet inte om jag kan hålla med om det, känner mer som de uttrycker : Jag har ännu inte funnit mig själv, jag joinar... Det är lite som sekter faktist.. Dom har alla en del rutualer dom måste göra,  fjortisen måste sminka sig grovt, emot måste skära sig, bratten måste prata med pålagd dialekt som ska vara "fin".
Det som de alla har gemensamt : Alla andra är avundsjuka på dom

Fjortisen: "Ni är avundsjuka för vi är snygga". FEL- Vi är inte avundsjuka på omgjorda bilder i photohop eller ha alldeles för mycket smink.. Det är ett val vi har valt att neka..

EMOsen: "Ni är avundsjuka för vi vågar vara annorlunda/oss själva " FEL- Ni är inte er själva och def inte annorlunda, precis som fjortisen ser ni alla likadana ut..

BRATTEN- "Ni är avundsjuka för vi har pengar" FEL- För de flesta av er har inte mer pengar en ett simpelt studie bidrag o gråter er till en PEAK tröja.
Okej riktiga stekere, visst pengarna vill jag ha men jag har gärna kvar mina fötter på jorden..

Tack o hej O alla är avundsjuka på meeej.


RSS 2.0