LACK LOW

Damn!
Jag känner mig så ensam å deppig.. Och vad händer med Sofia då? JO hon blir arg! Jag blir fan arg.. Växlande med nedstämd...
Jag känner mig ensam.. Å vad får jag vara? ENSAM! Ne ingen jävel är med mig nu å gör mig lite glad, å det gör mig fan lack.. Ingen skriver till mig.. Jag känner att jag behöver lite uppmärksamhet, för jag känner mej övergiven av världen. Å jag blir arg på världen.. Även om ingen ens hade en aning om att Sofia känner sig ensam idag.. Men vad är det här? Låt Sofia vara ensam dagen? För min telefon har nog inte varit såhär tyst sen jag var i ett förhållande!

Sen blir jag jävligt arg när folk tror man är besatt  eller något för man vill ha lite uppmärksamhet å då när man är sån, då är man inge rolig! Jag vill bara ha lite kontakt.. Hallå kan någon höra mig?  Men idag, just idag! Då är jag på o jag kan inte stoppa mig. För jag känner mig ensam. Å då blir jag dryg på människor.. Alla slags människor, vänner o randoms, killar som tjejer. För jag har haft tråkigt idag!

Jag hatar att vara i det här läget..  Ursch.. Och vad gör jag när jag känner mig ensam?

Sofias Alt 1) Jo, lägger mig och tycker synd om mig själv (även om det egentligen inte är synd om mig, så tycker jag det)
Så stannar jag inne.. Orkar inte göra något, stökar ner.

Eller

Sofias Alt 2) Så städar jag. Helt galet! Just när jag kommer in i att jag blir arg ist.. Ja då städar jag helt vilt. Jag har vart på köket nu. Och nu ska jag fortsätta med vardagsrummet..

JAG VILL HA EN BEN & JERRYS NU!

Festa lite

Fucking awesome i say!

Allt känns så lätt just nu, att man bara flyter med i vad som händer.. Känns sjukt skönt, spec när man inte orkar angagera sig..

Har vart rätt galet, torsdag-fredag..
Följer ju mitt spel.. var å lämna bilen i torsdags, Christopher å Leo tyckte då att jag skulle komma till Farsta å hänga lite. Var sjukt trött, men följde spelet, åkte dit.. Å hm hade rätt kul:D haha mja allt slutar ju inte som man tänkt sig precis..

Igår var Jag å Nathalie på en random fest.. Var rätt skoj. Ute i Aspudden.. Hm ja vi kände ju inte folket.. inte alls.. Leo o Christopher då, men känner å känner kan man väl inte kalla det. Bekanta?
Men det slutade ju rätt bra.. Fyfan åt en kebab vid Gullmars, var tamefan den äckligaste jag ätit.. Sen bad jag om mer ny sås.. ja då dränkte dom hela kebaben med 3 jävla skopor!!!
Jävligt schyst folk förövrigt. Annorlunda från oss.. Men det var faktist kul!=) Bra att följa leken! Då händer sånna här saker..! Några moments som fick mig att skämmas rätt hårt oxå.. Ett ögonblick som var ett av dom värsta.. Jag ville börja asgarva åt hela situationen.. hahaha


"Let me show you how to lie, im getting better all the time";)

TW

Im back

Ja jag har inte haft tid eller lust att skriva något på senaste..

Alltså jag måste säga att killar är verkligen konstiga.. Å hur dom kan tycka tjejer är komplicerade, när dom är 100ggr mer oförstårliga..
Varför kan inte karlar visa känslor? Nee dom lägger på en mask.. Antingen för att dölja allt.. Eller för att låtsas vara något dom inte är.. Och jag har inte insett, har inte sett fören idag hur sanningen är..
Killar än konstiga, men jag kan inte döma för det är lättare att vara arg och hata än vara ledsen och sakna..
Åå jag är så poetisk ibland!!
Men, det går inte att ändra på en hel ras.. Så det är bara acceptera, take it or leave it. Och jag tar nog en paus från konstiga killar och förhållanden.. Fast dröjer nog inte allt för länge innan Sofia får för sig att hon är "kär" igen..;D

Augusti-December2009
Jag har då skapat en egen liten lek, eller spel kalla det vad som, en så länge är det hm.. Ja bara Jag som är med i den, andra får dock joina om dom vill..Men endast för personer födda 1990, då det ändast fungerar så..
Ett halvår.. Sen är det året vi fyller tjugo. Inga tonåringar längre.. Så jag har skapat detta spel som helt enkelt går ut på att man ska göra saker som man aldrig skulle gjort/ kommer göra annars. Gäller året ut!
2010, då är vi vuxna, dags för lite skärpning, ett halvår får vi dock fortf vara lite galna å knasiga, för vi är ju tonåringar!

Så reglerna för detta spel:
Får du en utmaning/ förfråga om du vill göra någon grej får du INTE säga nej!
ex: Bada mitt i sthlm som vi gjorde då.. Hade du då fått förfrågan hade du inte fått säga nej!
Regeln kan men behöver inte följas om:
*Det är en olaglig handling
* Det är en handling som skadar dig själv och eller andra
* Det är en sexuell utmaning
* Om du har andra planer (Om detta är ex en båtresa men du ska på mormors begravning)
*Om utmaningen kräver pengar och du är pank
* Om du har en sjukdom som gör att du inte klarar handlingen.

Over n Out nu ska jag återgå till mitt liv framför tvn

Untitled

Jag blir så ledsen hur folk kan betee sig.. Hur kan man tycka att det är kul o njuta av att förstöra en annan människa?
Spelar ingen roll vem du är Så kan det här drabba en..
Och människor som gör såhär är inte värda att vara ledsna över, det är jag inte inte över personen.. utan för att han är elak.. För att jag råkar ut för för många som njuter av andras olycka.. Iallafall min.. Jag tror för bra om människor.. litar på dom.. När man äntligen släpper in någon.. Så blir det såhär.. Varje gång så varför gör man det ens?Därför tar det så jävla hårt när någon gör så här..Försöker krossa en... Jag är ledsen, jag känner mig krossad.. Men jag tar mig upp igen..Snart.. Och den här gången.. Tänker jag inte låta mig luras... Kärleken är blind.. på alla jävla sätt!
Aldrig mer

Galen utekväll!

Fyfan.. Igår blev det en impuls till sthlmn för att gå ut på toxic då.
Jag och gustav åkte in å mötte upp Nathalie och Mathias vid klarabergsviadukten..
Satt där å chilla ett tag så kom Holger, leff och Martin..
Träffa några dudes som jag blev kompis med efter ett citat från how i meet yoyr mother jag gav.. Och visade sig att dessa dudes älskade serien lika mycket som jag. Men ca kl ett så insåg vi hur varmt det var, och våra blickar far mot sjön som låg nedanför.. Vi skulle bada!

Nattbad mitt i stockholms stad, klarabegsviadukten. Vi tog gänget å drog ut från Toxic, Hitta några dudes på vägen ut.. "Ska ni med och bada?=D" Dom tyckte det lät helt sjukt, men följde med ändå. Så leta vi upp ett ställe vi kunde hoppa i ifrån.. JAg fann en typ båtbrygga som såg bra ut.. men Nathalie tyckte vi skulle hålla löftet till folket på balkongen å bada där.. Men jag körde på bryggan.. Fan vad skönt det var! Fan vad galet det var.. Plaska runt där i sjön.. Mitt i stan.. heeeelt galet! Sen hörde jag att Nathalie ropade på mig... klant arslet hoppa ner längre bort bland massa stenar å skit, å skada tån.. Blodet forsade och hon fick åkt till
Akuten men klara sig ifrån att sy fick jag veta idag..
Så jag å Gustav fick dra till bussen.. Där gick jag.. Såg ut som ett riktigt trash, helt svart runt ögonen, håret bara droppa om.. Meeen sket man väl i, hade ju haft kul!
Fröös som fan gjorde jag när jag kom till tekniska.. suck 30 min kvar till bussen går... Stod där i shorts å linne.. Tur för mej så hade jag ett torrt linne i väskan..
När vi kom fram så var Gustav en gentleman å skulle följa med mig en bit på vägen...
 Meen
vi hittade en cykel! Faktist hittade, den låg bara där... Trodde aldrig den skulle fungera eftersom den låg slängd sådär.. Men de gjorde den så vi sa godnatt å jag börja cykla hem.. Insåg efter ett tag att hjulen satt rätt löst eller något.. för det vinglade rätt bra..
Kom hem.. hoppa in i duschen.. upptäckte att jag hade
Ett bitmärke på röven, efter Nathalie som bet tag hårt som fan tidigare.. Fråga mej inte varför hon gjorde dette för det vet jag inte... Hon tog nog tag i en rövmuskel.. för hela skinkan gör ont...

Denna kväll var helt sjuk, men jävligt rolig, gjorde saker jag aldrig skulle gjort annars... Och Nathalie hade jättre roligt åt att gå fram till killar utan mitt samtycke och säga till dom att jag var intresserad osv.. Vart rätt pinsamt när det kom fram en nonamers å börja snacka... Hon trodde ju då aldrig att jag skulle göra detsamma.. Men det gjorde jag.. Hitta en riktig tårtbit till henne;) Hahaha....
Skumma människor var det där.. Hade kul.. Men det blir nog aldrig mer Club Toxic igen!

ARGARE ÄN SATAN

Nu... nu nu nu är jag så jävla arg och less så det är inte sant.. Killar idiotiska jävla killar.. vad fan tror dom att dom är? Jag behöver INGEN jävla pojkvän för att för att vara något! Jag är dum.. Jag är så jääääävla dum som har stannat alldeles för länge i samma sits! Med en person som inte uppsakattar mig för 5öre... Det finns en jävla massa andra som uppskattar mig! Jag tänker inte sitta hemma å vara ledsen... För jag är trött på att vara ledsen över en kille... En kille som inte respekterar bryr sig eller ens ser mig! Som jag sålänge blivit övertygad om att det inte är sant... Okej.. Är det kärleksfullt, massor av respekt och någon som bryr sig om en som sitter och spelar WOW när ens flickvän precis har krockat å är på sjukhuset? Spelar hellre wow än att komma dit? NEeeeeej det här var droppen.., SISTA jävla gången.. Jag har vart dum som stannat, kommit tillbaks trots svinirer men inte igen...! Aldrig mer..

Å det finns andra.. massa andra! för MEJ! För jag har en ganska bra personlighet, ett ganska dugligt utseende.. å vet ni? MAN KOMMER GANSKA JÄVLA LÅNGT PÅ GANSKA!!!
Så nu ska jag ut å vara mej själv o njuta av folk som uppskattar mig!

Nu blir det utgång i sthlm!!!

En sak till.. Jag kanske kör feeling killer.. Men och? Varför ska jag inte? Varför skulle jag sitta hemma å köra självtortyr med en massa jobbiga känslor?? No reason!!

Fredag kväll

Damn jag är trött!
Har vart en sväng till uppsala idag å snackat lite;p
sedan
Har haft en helmysig kväll med gamla gänget, Marre, Emma och tessan. Spelat spel osv=)
Nu blir det väl lägga sig i sängen och kolla på tv. Känns jobbigt att sova ensam, men ändå skönt. Imorgon blir det nog låång tid sova..
Vill åka till mammsen en sväng o tjattra lite men har ju ingen bil.. Känner mig så låst! Känns som jag inte har något körkort längre:(

Godnatt!=)

"Jag gillar inte att känna folk. Då får man se deras dåliga sidor"
SB

Seat ibiza är inget för mig! Olycka2

Ja... Jag ska då få min pappas seat ibiza.. Jätte fin bil..  vill berätta att jag lånade denna bil över nyår då jag åkte till sälen med, hade den en ca en vecka, påvägen hem körde jag i diket.... Okej jag var trött.. å det var halt.. Men ja de hände iaf.

Så jag kände att jag ville låna den ett par dagar.. Skillnad att köra en kadett88 ibiza03 så jag fick ha den en vecka, tog hem den i söndags..
Så igår, hade vart med Tessan skulle köra hem.. Kom en bit från edebo, 90-100 km/h sådär man kör på 90väg..
Var rätt glad å satt å sjöng med musiken.. Så BOOOM!! Hoppa ett rådjur precis framför bilen, hann inte bromsa det minsta. Ja det small till rätt bra.. Men när jag hade fått stopp på bilen och satt där å andades så tänkte jag ändå.. det var nog inte så farligt.. (trots den hårda smällen) Gick ut å kolla på bilen.. Oj oj oj Pappsen blir inte glad.. högersida rätt duktigt intryckt.. Sprang å kollade till rådjuret som jag trodde hade sprungit iväg.. (fast jag såg djuret flyga iväg) Så ser jag denna söta bambi ligga i diket.. å då började jag grina, ringde mamma. stanna en gubbe som fick hjälpa mej att ringa polisen o se att djuret var dött, vilket det såklart var efter en smäll i hundra blås... kom en till kille som drog bort det i skogen=( Stod där en timme ca, sen  kom Therese o vi drog till akuten å kollade skador.. Lugna, jag mår bra!:D
Dock ganska ont i nacken idag.... Meeen de löser sig!
Så totalt har jag lånat denna bil i 2 veckor.. Två olyckor!!!

Tack Therese som kom å körde mig. Och tack Marielle och Kent som lånar ut volvon till mig!

Smal Sanning!

Jag är trött på att folk påpekar min vikt.. Det är rätt jobbigt.. Jag går inte till överviktiga å påpekar varje vecka, "Gu vad du är tjock! har du gått upp på senaste?"
För det är det man får höra jämt. fast det motsatta då..
Jag äter, men så fort jag slarvar lite så rasar vikten.. Det är inte lätt när man inte är mer hungrig än någon annan.. jag kan inte springa runt med en macka i handen hela tiden! Det är inte så kul då när folk säger "guuu vad smal du är/blivit!" "du är bara skin å ben!"  " Killar gillar inte såå smala tjejer när det inte finns något att ta på" Mjaa ska det vara kul att höra? Men ändå får man höra sånt!! Ingen säger sånna kommentarer till tjocka, "Du är bara fett, ingen kille gillar sånt" För det är elakt! Och OSANT! så sluta! Håll det för er själva!  För sanningen är.. jag äter normalt som alla andra. Jag har bara lättare att gå ner.. Å även om jag inte vill vara FÖR smal så är jag glad å har hellre som jag har än svårt att gå ner å lätt upp. Sen får folk tycka vad dom vill! Nu ska jag äta!
TW

Gå vild för jag inte kan hålla dej i handen över natten.

Okej, Igår hade jag då lovat att vara hundvakt åt morsans.. Ja jag satt hemma ensam hela dagen å tog han om djuren som jag skulle.. O min syster var å roa sig med vänner.. Så tänkte jag, men jag måste ju inte sova här, sover hellre i Norrtälje, har lite saker att lösa.. Så jag fråga syster om hon hade lust att bara släppa ut hundarna på morgonen, jag kommer hem på morgone och ger dom mat.. Men icke! Ne hon blev lite galen.. Inte för att jag inte passa hundarna över natten (alltså, hon var hemma, å jag hade gått ut med dom vid halv tio, så de är ju  ingen fara?) Utan för att hon var rädd! Hon blev sur att jag åkte för hon ville inte sova ensam.. Hallå jag var ensam hela dagen? O att lösa mina viktiga problem kändes liiiiite viktigare än att hålla henne i handen på natten??
Jag har ställt upp för denna kvinna och lyssnat på hennes problem alltför mycket, och hon kunde inte ens låta mej åka iväg å lösa mina, för hon var rädd??? Det är det ända jag har begärt! Jag begärde inte att hon skulle lösa mina som hon vill att jag ska lösa hennes?
NE då vägrade hon släppa ut hundarna på morgonen.. Så jag åkte tillbaks kl 8 imorse för att fixa dom. Inga problem..
Men hon hade lovat att följa med mej till dalarna, vi hade bestämt det.. Vilket hon ångrade i sista sek för att jag inte SOV MED HENNE!
Ego! Jääävligt ego!
Jag har vart deppremerad en vecka o jag fick inte lösa mina problem o bli gladare.. För att hon var rädd..
Jag är trött på det här, att ställa upp för folk som aldrig gör detsamma..

Ne så nu blir det inga dalarna iaf.. THAAAANK YOU!

Är hos pappi nu iaf.. Men vart han är det vet jag inte.. Haha , han å bröderna jobbade i trädgården å jag såg på tv. sen poff borta.. Kommer väl snart tillbaks hoppas jag.. ÄR HUNGRIG!
TW


Dirr från älmsta!

Ja, bloggens första fylle inlägg.. Meen! Jag är endå seriös..

Fan, killar alltså.. Vilka drägg.. Hänger klänger å snuskar sig.. Fy!  trött jag blir på dom..
Träffa nämligen på en gammal klasskamrat, numera känd som drägg.. ungefär såhär lät det.
" han- JAG HAR ALLTID VARIT SUGEN PÅ DEJ
jag- Eh aha...
han- Du ska med mej hem så ska jag*****************
Jag-Kommer inte att hända...
han- okej vi kan bara "mysa"
Jag-kommer inte att hända
han-Varför inte då?
jag- För att jag kmr aldrig följa med dej hem.
Han-Jo du SKA med mej hem.. Det lovar jag..

Menar. Vad fan är det för fel på folk?

okej.. en kille råka lite illa ut ikväll.. Ett random, en halvkompis konpis kompis.. såå... Han fick sms av sin flickvän..
"det är  kmr inte funka, ska nu ha trekant med random random.. så nu är det slut"
Stackars kille.. Sjuk brud.. vilken värld!
Iaf.. Jag snäll som jag är, var snäll.. Snacka massa med denna nonamers om förhållanden.. Sluta med atthan ragga på mej... Ge fan, kan man inte vara snäll mot en kille utan att det ska ge något?

Allas förhållanden verkar vara i knas just nu.. Herregu människor.... Och jag tyckte mitt var knäppt.. Hur folk håller på..
Vart är vi påväg?

TW

RSS 2.0