Sofia Knows good mys



Ja i detta vinter mörker behöver vi lite ljus i våra vardagskvällar. Och tro det eller ej, men det här ser heeel mysigt ut i verkligheten..! Tyvär är inte min kamera den bästa så jag kan inte fånga den mysiga känslan o synen jag har när jag vandrar runt här i mina pyjamas byxor med en kopp te! Mys! Vad vuxen och seriös jag lät..

Officiellt Meddelande

OFFICIELLT MEDDELANDE: MARÄNGSWISS! Här har du jul
Bör egentligen detta inlägg heta

Juulen är häääär!
Äey fuck it..

Första Advent? Vad är det nödvändigt för?
Känns inte meningsfullt när man är för gammal för att vara alla syskon samlade hos mamma och mysa med den årliga julkorven som alla hatar men som är en tradition..
När man är för ung för att ha en egen familj å sitter istället ensam i sin lilla etta..
Okej, jag erkänner...Inte helt ensam, André är ju här.. Men han är Ålänning, kanske inte är någe speciellt för dom med första advent?
Ja han har inte nämt något då.. Negativ som vanligt är han med, så jag körde med vad mina föräldrar har gjort för mig:
Är du lite nere? Här får du något matriellt! Så jag köpte en hårfärg till karln... Glad första Advent surskalle...xD



Ne så Jag ska nog gå å köpa grejor till Marängswiss för HALLÅ! det skulle vara sjuuukt gott;D Lyxa på sig på första advent



OFFICELLT MEDDELANDE: Okej fram till sak nu.. Det blir ingen dunder fest på min födelsedag. Nej jag orkar inte. Orkar inte skriva förklaring ens.. Nej blir ingen fest iaf.



Nu är jag trött, jobbat i helgen, tar mer på psyket än fysiskt...

GodJul

Världen ska tydligen vara fucked up?

Vart är världen påväg?
Folk säger att den är påväg åt helvete. Att regeringarna gör massa dåliga saker bakom våra ryggar..
Ni har säkert sätt dom där planen som sprutar ut gift i luften över hela världen?
Men den skiten kan jag inte gå på.. Menar.. VARFÖR? För att dom vill attt behfolkningen ska minska.. Men är det inte lättare att bara spränga eller något då? För dom skadar ju även sin själva, låter rätt fuuuucked up å unbelivable!!! Å varför när det är så många som vet om det,
VARFÖR SKULLLE INTE EN JÄVEL GÖRA NÅGOT ÅT DET??? om det  var så jävla sant..
Bullshit tror jag.

Vaccin som förgiftar människor, folk som skapar sjukdomar, att det högre folket lurar våra små omedvetna huvuden, göra oss dumma med lätta saker, planer om att minska befolkningen, styra över världen.. Global styrning.
Våra härskare ej mänskliga?

Global styrning, ja vi alla är ju ändå människor.. Alla bör gå i samma regler och lagar, ha samma rättigheter.. Inte mer än fair??

WTF? är något av det här eller de 10000 sådana här saker till sanna? Eller kommer dom ifrån ingenstans?
Jag tycker allt bara är sjukt. Att göra dessa saker eller hitta på dom? Jag är RÄDD!
Jag är rädd för galna människor! Jag är rädd att något allvarligt kommer hända med världen sålänge jag lever..

Jag vill inte vara medveten om sånt här.. ! Jag vill inte vara med!

Damn Cronis skrämmer upp mig med sitt snack om det här.. Det man inte vet det lider man inte av, så prata inte om sånt här med mig!! Eller som Guzzy som visade hur liten jorden är.. Hade problem en vecka efteråt.. Var skraj hela tiden..!
Schyyyy here the silence instead

Get.Out.Of.HERE! Oh yes iv got it!

Yeay iv got it!!
Jag är lagom less på Norrtälje och hela dess kommun. Och min lägenhet som jag spenderar dag ut  dag in utan någon förändring.
Jag kom på det!
9 veckor out of here!
Jo för jag har nämligen snart praktik! Vart ska jag ta vägen? det kom jag på när jag stod i morgonduschen, FALUN!!!
Jag ska söka praktikplats i Falun, gu vad härligt! Komma härifrån ett par veckor och dessutom få tillbringa massa tid med min älskade lilla Matti Mathilda som jag saknar massa! Vi har ju bott tillsammans i 2år och hjälpt varandra att ha kul under dessa mörka höster, så det är precis vad som behövs i år oxå!
så då får jag bo hos henne.. Nu måste jag bara prata med damen här som fixar praktikplats!


Schyy nu närmar sig min griniga lärare mig så jag måste avsluta..

xoxo
Awesomness

Pannkaks språket

Haha jag tycker det här är helt galet kul att jag måste sprida det runt i världen..
Jag och min ålänska pojk började prata om Pannkakor.. Vilket han kallade plättar, för så säger man på Åland. Bara det är kul, vaddå plättar? PANNKAKOR heter det! Ska dom sno vårt svenska språk kan dom väl använda det rätt också:D Iaf.. var jag tvungen att fråga ;
- Ja men vad kallar ni då plättar?
-"SMÅ plättar!"

HAHAHAHA helt galet kul, för det lät så fult hahaha.. Så vidare;

Ja men kallar ni ingenting pannkaka?
-Jo ålandspannkaka!
-Jaha men vad är det då?
-Sån där tjock man har i ugnen!

Jag kunde inte sluta skratta, för det första var jag redan fnissig av mig som man kan vara ibland.. Sen var det helt enkelt sjukt kul!

Så svensk-Ålänsk översättning

Pannkakor= Plättar
Plättar= SMÅ plättar
Ungspannkaka= ÅlännskPannkaka

Nu har vi lärt oss ett nytt Pannkaks språk!

Helgen

Puuh..

Fredagen vare folk hos mig, ja det vanliga gänget. och vi festade lite lagom. Jag drack iaf lite lagom. Det blev ju för mycket för en del.. Tack Nathan som spydde på mitt golv.. Det kändes jätte roligt.. Jag blev less eftger ett tag. Menar, come on 17 år å röjde som en 14åring mer^^ En dålig fylla har självklart hänt mig med. Men jag har aldrig spytt på någons golv.. Vi kom iaf överens om att Nathan är skyldig mej en städning av min lägenhet..
Pallar inte ha folk hängande hemma hos mej längre.. Även om jag tkr om er:p

Lördagen.. Vaknade halv 3 (skööönt) hade sovit så dåligt hela natten så det var skönt att sova länge å behagligt på dagen ist..;) Guzzy fyllde ju år så var väl "tvungen" att festa till då med.. Fick en vinare av mamma. Tack mammsen.. Hennes sista kommentar var " Ja en vinare blir du väl inte så störig på " Jag skämtade tillbaks med " Hehe jora;) ". Det dåliga var.. Att det faktist slutade så.

Hade vart hos gustav hm  inte länge alls vi hade trevligt.. Men då var vinaren slut. Jag är ingen van vin drickare så ärligt talat visstge jag inte hur det slog. Slutade med att jag märkte mig full när jag skulle dra på mig skorna å gå ut ett tag.. inte lyckat..

När jag kom ner från trappen å kom ut möttes jag inte bara utav en kall vind i annsiktet. Utan också en rejäl fylla helt pltösligt.. Det här var inte roligt.. Jag såg då 2 persner ifrån min klass. Jag försökte prata glatt å full som jag var.. Men vet ni vad? Jag blev avisad.. Dom ville inte prata med mig. (kanske lie halv förstårligt men fortf!)
Då är det ändå personer som sitter med en i klassen.. Så Jag vill nu speciellt peka ut dej DIEGO som inte ens hälsade.. Jag kmr utdela dig ett straff genom att ignorera dig.

Ringde Tessan.., Hon fick vara mitt offer. När hon svarade så pptäckte jag att jag inte var så duktig på att tala heller... André kom och mötte mig, o idag fick jag höra av både Tessan och André att i stort sätt så var det enda jag sa :
Jag har druckit en vinare.
Mina klasskompisar ville inte prata med mig
Oj vad full jag är.
Och den vinnande meningen som var mest sagd:
JAG LUKTAR GRÄDDE! Vilket var guzzys fel..

Ja hur kvällen sluta sen är tillräckligt pinsamt.. Jag vill inte ens skriva om det, vill inte återuppleva det där... Tack André som tog hand om mig och stod ut med mig iaf. Hehe

Nu sitter jag Hos familjen Melin o tar det lugnt..
Nu ska jag pussa lite på mina älskade syskonbarn som är gudomligt söta o gooa!


Design

Haha okej.. Det kanske inte blev så bra. Men jag har aldrig gjort det här, å jag försökte. Nu tänker jag lägga mig så detta projekt får fortsätta imorgon!

3 timmar

Min babe har åkt till Åland nu.. Saknar honom redan. Även om han kommer tillbaks om 24 timmar haha. Jag tror han saknar mig med för
Detta är ett citat ur ett sms

"Asså jag kommer typ pussa dej tills du drunknar i mitt saliv å krama dig tills du inte kan andas typ. Så mycket saknar dej! Kommer fan bli dubbel mord asså:b"

Distructive love? Hahaha heelt sjuuk men söt människa!








Ja, vi båda är lite galna. Tur att vi har hittat varandra så man har någon att vara galen med:D
Tiden går fort när man har roligt.

Nu ska jag försöka hitta något att sysselsätta mig med.. Är rastlös:(

Nosejob

Okej, mina funderingar kring att göra en näsoperation har jag haft länge. Är lite skraj så har inte varit säker hur jag vill ännu. Men när jag nu satt och kollade runt såg jag hur fint det kan bli. Och jag bestämde mig. Jag ska göra en näsoperation. Frågan är bara HUR jag ska få råd.
Läser om olika tjejer som fått bidrag från landstinget för bröstimplantat.. Bör man inte kunna få detta för näs operation då med?
ska ta å göra en grundlig research på det här:D
Annars får jag vänta jävla massa år flr att ha råd..

Och såhär är det, folk får säga vad dom vill med "du behöver inte, du är fin som du är osv osv "
Men det är något jag faktist vill göra, För mig själv. Så låt bli med fula kommentarer och försök att få mig att se min näsa på ett annat sätt, för det kommer inte fungera.

Kyla och funderingar runt vimmel

Ååå varför måste allt vara så kallt?
jag HATAR kyla.. Inte skönt någonstans! Kan vi inte bara hoppa över hela hösten å vintern?
Flytta till ett varmare bekvämare land. Är less på hela landet. Antingen får jag bli politiker eller flytta. Jag tror flytta är den lättaste lösningen!


VIMMELBILDER
jag förstår inte.. Jag förstår inte hur vimmel fotograferna alltid fångar det ögonblicket när man är som "snyggast"?
Ständig förtvivlan när man vaknar upp på morgonen och vet att man har varit med på ett foto. Det är en sån här sak som får folk att tro att man får för sig att folk är snyggare på fyllan. "åå dansa med en skit snygg kille/tjej igår" Så går man in på vimmelbilderna. Nemen? Ursch den där personen var ju inte vacker någonstans? Jag har vart med om det ett antal gånger. Men frågan är. Är det synen som förändras eller är det helt enkelt fotografen som fångar det värsta, fulaste ögonblicket? Jag gissar på nr 2. Och här är då för att demostrera, den senaste vimmel fotot; Varsågoda

What more can i say?


Slut på diskution, jag har en iskall gitarr i knät som jag för en gångs skull tänkte plinga på.
Xoxo

Bye bye dator

Min dator är död.. Så klaga inte på mig att jag inte bloggar, för det är inte mitt val.
Ger ni mej en dator så lovar jag att blogga varje dag om mitt intressanta liv å trevliga skvaller.
XoXo

When nothing goes right, go left

Jag förstörde precis min dag.. Jag såg åt ett håll, fel håll.. Jag tittade på något jag egentligen inte ville se.
Nervöst jävla anfall. Nu är hela dagen förstörd.. Jag lät den bli förstörd. Damn.
Hur ska jag lyckas vända det här??


Det förflutna är alltid bättre.. För man kan inte se dom bra stunderna i nuet.. Man uppskattar bara dom i efterhand. Kolla fram, allt är suddigt för vi vet inte vad som ska hända, kolla bak å allt är som på tavla. Vi kan inte ändra ett skit även om man har 10000 saker man skulle vilja gjort annorlunda. Hur ska man kunna ändra nuet när man inte kan se i nutid?

I look at left, there's nothing right, so i look right, but there's nothing left.

Fylle inlägg nr3

Jaha då var allt kul igen då. Egentligen har vi inte gjort något spec. Jag å Nahalie har druckit lite sådär efter jobbet bara-. Nu ska vi bädda å äta chips o dipp tillsammans med Ell o André min sötnöt.. har inte ens vart ute på klrogen ikv utan tillbringa kvällen med att shota och att vara påväg till krogne
Puss hej!

Upp Ner

Fyfan.. Ena stunden känns allt så bra.. Andra stunden rena motsattsen.. Hela alltet liksom.. Köpa mig ett par öl så blir jag säkert på bättre humör;D

Nu håller jag på att städa å det.... Är inte kul någonstans

UPDATE

Here it goes:

Jag vet egentligen inte hur allt hände.. Jag vet bara att mina smågrabbar som alltid hänger här hade en dag med sig en annan grabb.. besök från Åland.. Sen gick saker som det gick å helt plötsligt är man kär å galen.. Ja för det är precis vad jag är..
Allt har gått farligt fort å jag hänger inte med i svängarna.. Men för första gången har är jag säker på en sak ; Denna kille är underbar rakt igenom.. Inge svin som gömmer sig bakom ett oskyldigt skal.
Och för en gångs skull.. Har jag en kille som faktist är min stil 100%. En rockig med piercings å tattueringar, en kille som åker skatebord spelar gitarr o gör musik.. En kille som behandlar en som en prinsessa. Som skriver söta texter efter man vart borta i några timmar. En som pussar en på morgonen å säger Saknat dig bara för man sovit:)

Det som riktigt skumt.. Är att denna karl är en manlig version av mig.. ta mej på orden gott folk.. Efter bara ha känt varandra några dagar kunde han redan avsluta vad jag skulle säga.
jag behöver aldrig ge en förklaring till vad jag menar. Vilket är chockerande eftersom de flesta inte har en aning om vad jag babblar om när jag går in lite djupt..
Och jag behöver inte gömma någon del av mig skönt att vara 100% sig själv.. Japp Jag känner mej rent ut sagt HEMMA! André


FREDAG: Ey killar blir det Åland som sagt eller?
Ja, det blev jag André och Markus..
Men vi åkte vilse så vi missade båten till Åland..
Miss 1 alltså..
Lördag: Okej nu kom vi iväg.. Damn spriten är billig där.. å jag kunde handlade way to much för jag tyckte det var så sjukt billigt på krogen.. en runda blev : 3 drinkar 3 shots: 250 kr?!?!?! Come on det är cp billigt!
Ja så jag blev Rätt dragen ett tag å däckade i Niklas bil ..

Söndag:
Nu ska vi hem - Jag å Markus(Numera Budda efter denna helg) Davve å André...Skola imorgon.. Båten går typ åtta.. Men André segråttan (Som jag btw vägrade lämna på Åland, karln skulle fan med!) Gjorde så vi missade båten för han var så seg..

Måndag: Blev lite festande på Söndagen.. Så vi sov visst till kl 2.. Missade 2 första båtarna, skulle ta sista färjan., Halv åtta.. Trodde vi för när vi kom fram.. Ja det fanns ingen båt.. Den sista hade gått kl 4..:/

Tisdag: båten skulle gå 08:00 i Ålänsk tid.. Smart Sofia ställde alarmet i svensk tid såå vi missade den båten med!
till slut kom vi med halv fyra båten å var äntligen efter mycket krångel hemma igen!!!


Nu mitt folk har jag inte tid längre. Nu börjar skolan;)

Xoxo

RSS 2.0