LAckar sööööönder

VAFAN HAR INTE ALLA TVÄTTMASKINER INBYGGD TORKTUMLARE?! Dummaste ! Sjukt jävla dumt. Helt galet dumt ! Lackar ur för det är sjukt jobbigt att hänga tvätt.

Sen. Den här snubben som säger att jorden ska gå under, IGEN! imorgon. Jag lackar sönder. Kan han sluta? Jag blir livrädd! Fattar inte folk att han dödshotar hela mänskligheten? Det är inge kul! Jag funderar starkt på att seriöst anmäla honom för olaga hot för jag fruktar för mitt liv!!!!! Bör vara olagligt att gå runt o säga så!

LACKAR UR!

Det är svårare att hålla balansen

Ansvar ger jobb.
Ärligt talat så tror man ju faktiskt att ju högre upp i arbetsvärlden man klättrar, ju mindre behöver man göra. NEJNEJNEJ! Det är sjukt fel. Som idag. Jag har feber, och jag fick åka till jobbet för att kontakta personal o kolla inköp. o att äta middag o kolla på folket för att hitta schyst personal till mega bokningen. (Det var inte så jobbigt) Det var inga jobbiga saker jag skulle göra, men att åka dit...
 Sluta med att jag satt där till halv tio. Inte för jag var tvungen, men jag orkade inte röra mig..
Sen önska jag att en viss person var här och tog hand om mig.. MEN IKKE!
Så nu tänker jag lägga mig i sova i ensamhet o tycka synd om mig själv..

Imorgon blir det matmässa med chefen. Kan ju bli spännande! Dock är jag ju inte morgon pigg direkt... Och dock är jag sjuk. Men vi kör! Vet egentligen inte till hundra vad vi ska göra, feberyran slog ut mitt minne..;)

blabla Sofia babblar sönder om jobb jämt, kan döpa om bloggen till "Sofias arbetsliv!"
Men ja, jag har inget annat liv hahaha. JO på lördag drar jag o Hanna in till stan och vi brukar ju ha små äventyr så aa... Shit vad tråkig jag är. Nu ska jag hänga tvätt hahahahhahaha


ATT jag längtar!!

Nästa fredag då ska jag köpa en underbar varelse! En crested gecko! Så sjukt söta o häftiga! Ser ju ut som en lite drake som ler! Åå vad jag längtar!
Har alltid velat haft en ödla, ända sen jag hade Korven. Korven var nån slags salamander som tog livet av sig genom att lägga sig på stenen o torka ut.. Tragiskt. Men korven kunde man inte riktigt vara social med..
Sen önska jag mig en leguan i många år. Meen det fick jag aldrig. Det var inge populärt hos min familj. Sen när jag flytta så tänkte jag att en leguan o chihuhuahuor tillsammans är nog ingen bra match.

Men nu ska jag iaf köpa en crested gecko som jag blev försälskad i när jag var hemma hos alex och såg deras "Gizmo".
Vad ska min heta.. Antingen nått stenhårt killer namn.Som.. Ja jag vet inte. Eller ett namn som är otroligt opassande, som Mårten. Inte just Mårten kanske men aa liknande.
Dracula kanske. Eftersom den ser ut som en drake.. Hahaha nej jag vettefan alltså. Får se när jag väl har den !

htt


Mycket att göra

Har inte haft mycket tid att sitta här och häcka.
Men nu gav jag ett par minuter mitt i allt, utrustnings span, fysiken 60 sidor.. Kemin var bara 9 så den hann vi klart igår=) Damn intressant fan! Men lite svårt med, när man var med på högstadiets NO ämnen typ 3 ggr....
Har noll grunder alltså.



Typiskt att man blev sjuk idag och sov till kl17 när man behöver göra saker!! Tur att man är ledig imorgon med.. Eller hur ledig? Måste ju faktiskt åka till jobbet ändå och ringa massa samtal osv. Hm just fan nu kom man på att man bör surfa in på menigos hemsida och kolla upp sortimentet till alkoholkylen! Har mkt att beställa och tänkte köpa in lite fireball och göra en super vinter drink ! Sak samma ingen bryr sig om mina arbetssysslor ni har nog med era egna hahaha.

Jag kan inte fatta vad jag står i egentligen. Helt otroligt! Så jävla lycklig !
Men det krävs mycket arbete. Mer än vad det verkar.. puuh. Men om man ska jobba så kan man lika bra jobba hårt!"

Mycket att göra

Har inte haft mycket tid att sitta här och häcka.
Men nu gav jag ett par minuter mitt i allt, utrustnings span, fysiken 60 sidor.. Kemin var bara 9 så den hann vi klart igår=) Damn intressant fan! Men lite svårt med, när man var med på högstadiets NO ämnen typ 3 ggr....
Har noll grunder alltså.



Typiskt att man blev sjuk idag och sov till kl17 när man behöver göra saker!! Tur att man är ledig imorgon med.. Eller hur ledig? Måste ju faktiskt åka till jobbet ändå och ringa massa samtal osv. Hm just fan nu kom man på att man bör surfa in på menigos hemsida och kolla upp sortimentet till alkoholkylen! Har mkt att beställa och tänkte köpa in lite fireball och göra en super vinter drink ! Sak samma ingen bryr sig om mina arbetssysslor ni har nog med era egna hahaha.

Jag kan inte fatta vad jag står i egentligen. Helt otroligt! Så jävla lycklig !
Men det krävs mycket arbete. Mer än vad det verkar.. puuh. Men om man ska jobba så kan man lika bra jobba hårt!"

"Nej du behöver ingen dricka"

Nu laddar man upp med 4 timmars sömn för 10hundrafesten. Är lite smått nervös eftersom man ska ha kolla på allt o alla..
Så koppla jag, tiohundra. Läkare osv.. Som har hjälpt mig SÅ mycket. Eller totalt ignorerat mig.
Men vem har makten nu då? Aa juste vad skulle ni säga om ni kom fram o ska handla dryck i baren och jag säger, Nee du behöver inte dricka. Nee du får ingen.
För det är ju så det vart för mig "Nee det är inge fel på dig du får ingen hjälp"
JUUSTE! JOBBIGT VA?!
Skillnaden är att jag ser alla gäster som människor som vill ha service. Och oavsett så skulle jag inte vara otrevlig eller låta personliga känslor gå ut över nån. Kallas proffisionellt! ;)

Nejdå skojar runt lite! Nu ska vi ha kul! Hörsss 03.30 när jag slutar då haha


Im standing on the top of the world

Jag är så otroligt lycklig! Fan jag har inte insett vad jag har. Känns som jag står på det högsta berg och ser ut över hela världen och beundrar varje liten sten, och uppskattar varje sekund. Finns bara en sak att säga, du kan göra exakt vad du vill med ditt liv!

Vem är jag?
Jag är 21 år, jag har en egen bostadsrätt, en bil och allt matriellt man behöver.
Jag har två underbara chihuahuor.
Jag är 21 och är redan restaurangansvarig, chef eller kalla det vad ni vill.  Och Inom tid, snart, förhoppningsvis. Startar jag en nattklubb med nytt koncept. Jag har möjligheterna, har bra kontakter som utvecklas hela tiden och jag har börjat.. Och jag trivs på jobbet!
Jag börjar plugga på måndag, för jag ska bli läkare.. Shit! 
Jag "dejtar".. Vart de leder vet man aldrig men det är kul. Det är skönt att man.. Riktigt går vidare iaf. Släpper det gamla, för oavsett känslor behövdes det.

Jag har underbara vänner, verkligen . Jag älskar att förra veckan, så fick jag bara sms helt oväntat från flera som uppskattar att dom har mig.. Att jag är en bra person..
Jag vill ge extra till
Therese Allard som alltid alltid funnits där. Som åker 10 mil bara för att hämta mig i sundsvall tex. Som alltid lyssnar. Som gör allt för en.
Hanna rendling rosén. Så sjukt jävla snäll människa. Har inte känt varandra länge men aa underbar människa helt enkelt.
Alexandra Billing-Löfgren- Så jävla go bara ! Även om vi inte pratar SÅ ofta så gör du mig bara så glad.

Det ni alla har gemensamt är att ni är alltid så jävla glada, och det gör så otroligt mycket! Älskar positiva glada människor! Och ni är det tamefan jämt! Och så otroligt snälla, rakt igenom ! Och ni får mig att känna mig uppskattad och inte att när jag mår dåligt att jag får dåligt samvete för att jag "beklagar mig".
Hoppas ni läser detta så ni förstår hur bra ni är! Och hur bra ni får mig att bli!

För det är oxå en sak.. Jag har blivit den jag vill vara. Jag behöver inte vara avundsjuk på snälla glada människor längre, för det känns som att jag blivit en av dom. Jag är stolt över mig själv, och jag har inte tagit mig dit ensam.

Och jag älskar såklart min knäppa familj med. Samtliga deltagande, även fast ni faktiskt är knäppa allihopa haha. Men det är jag med..
Och jag är glad för folk som tycker om mig även fast jag tydligen är konstig. Det har jag nu accepterat.. Haha

Jag kanske skryter, men jaa då gör jag det. Eller så sprider jag positivitet för man ska inte glömma bort att säga det som är bra här i livet!
 Men alla, varenda människa ska veta. DU kan göra exakt vad du vill, du kan bli vad du vill. Bara du verkligen tar det på allvar och kämpar dig dit!
Peace!


Denna låt passar nu, sjukt härlig. Dock tar det en stund innan den kommer igång!



Hard kid, soft grownup!

Kollade mig i spegeln och la märke till mitt knasiga vänster öra. Kollade lite närmare, ett ärr på båda sidorna i övre örat. Och buckligt.
Suckade och undrade när jag blev så jäkla klen.
Jag tror jag var 11. Långerade min häst, ramlade i leran och fick en spark på örat.
Aj.. Ställde mig upp, hade handen för örat, gick in och ställde hästen i boxen. Efter jag hade gjort det tog jag bort handen från örat och såg att hela handsken var full med blod. Jag började få lite panik. Men gick ändå lugnt in och kollade i spegeln. Då sparken hade skurit rätt igenom örat. En springa rätt igenom brosket.
Fan. Okej jag blev as rädd och väckte morsan med blodet rann ner för hela sidan.
Men vet ni vad vi gjorde? Satte ett plåster så sket jag i det. Åkte inte ens till sjukhuset...:s

Jag hoppa in i en vägg när jag var 13 och bröt benet. Skrek rätt ut, men jag har inte för mig att jag grät.. Inte fören dom skulle bära mig i knävecken och foten hängde såklart.
Jag ville inte ha smärtstillande på sjukhuset. Främst för att jag var 13 och inte ville ha ett piller i röven. Hade jag nog nekat idag med.
Efter andra dagen jag var hemma sket jag i att äta smärtstillande. Iof för att jag gick i sömnen och för det andra att jag mådde illa och vaknade med att försöka kuta iväg till toaletten med nybrutet ben.
Efter bara. Ja kanske två veckor börja jag vara aktiv, rida, spela fotboll , klättra på enorma höbalar. Min mor höll på att dö. Men jag sket i, det var tungt att ha gips men mer än så var det inte.

När jag krockade med bilen upptäckte dom att jag haft en skada ryggraden vid korsryggen. Utan att ens ha märkt det.

Och nu? Vafan jag klagar över en jävla meniskjävel. O allt annat. Buu jag har ont i nacken, buu mitt knä.
Hur fan kunde man bli så känslig?? Varför var man tåligare som barn?
Samma sak när man var aa under 18. Känslor. Vaddå känslor, var ju som en sten. Vad hände sen då? Sen tar man åt sig för vad som helst.
Så vad hände med min starka ilska? Den som gjorde att man inte brydde sig så hårt. Den som gjorde att man inte kände lika mycket. Att man var så jävla känslig.

Det är bara skumt hur man var en sten och nu är mer som skumgummi!.. 

Tankar från en krak 

FOBIER.

Okej, att ha en fobi är faktiskt inte alls roligt. Men... Dom kan vara ganska konstiga. Har sökt upp o snott från olika sidor. Markerat dom som jag anser vara dom.. Sjukaste/Roligaste/Tragiska. 

Ablutofobi Rädsla för att tvätta sig
Acerofobi Rädsla för bitterhet
Acousticofobi Rädsla för larm
Aerofobi Rädsla för flygning
Aikmofobi Rädsla för skarpa föremål, knivar
Ailurofobi Rädsla för katter
Agrizoofobi Rädsla för vilda djur
Akarofobi Rädsla för insekter
Akrofobi Rädsla för höjder
Alektorofobi Rädsla för höns
Alliumfobi Rädsla för vitlök
Algofobi Rädsla för smärta
Anglofobi Rädsla för England
Anthofobi Rädsla för blommor
Antropofobi Rädsla för andra människor
Apeirofobi Rädsla för evigheten
Apotemnofobi Rädsla för amputerade människor
Aarachibutyrofobi Rädsla för mat som fastnar i tänderna
Araknofobi Rädsla för spindlar
Astrafobi Rädsla för blixtar, himlen, stjärnor
Asymmetrifobi Rädsla för asymmetriska former
Aatefobi Rädsla för rutiner
Autofobi Rädsla för ensamhet
Automysofobi Rädsla för att vara smutsig
Akustikfobi Rädsla för ljud
Amathofobi Rädsla för damm
Ambulofobi Rädsla för att gå
Anupafobi Rädsla för att inte bli gift
Bakteriofobi Rädsla för bakterier
Barofobi Rädsla för tyngdkraften  (
Batrachofobi Rädsla för kräldjur
Belonofobi Rädsla för vassa föremål
Bibliofobi Rädsla för böcker
Bromidrosfobi Rädsla för kroppslukter

Brontofobi Rädsla för åska
Basofobi Rädsla för att falla
Cancerofobi/
Carcinomatofobi Rädsla för cancer
Centofobi Rädsla för nya ideer
Chaetofobi Rädsla för hår
  ( Vet faktiskt en som har det...)
Cynofobi Rädsla för hundar
Chrematofobi Rädsla för pengar
Chromofobi Rädsla för färger

Cibofobi Rädsla för mat
Demofobi Rädsla för folksamlingar
Dementofobi Rädsla för sinnessjukdomar
Dentofobi Rädsla för tandläkare/Tandläkarskräck
Dikefobi Rädsla för rättvisa
Emetofobi Rädsla för att kräkas
Entomofobi Rädsla för insekter
Equinofobi Rädsla för hästar
Ergasiofobi Rädsla för arbete
Erotofobi Rädsla för fysisk kärlek
Erytrofobi Rädsla för att rodna
Eosofobi Rädsla för solnedgången
Eremofobi Rädsla för ensamhet
Fobofobi Rädsla för utveckla fobier
Fonofobi Rädsla för ljud eller högt tal
Fotofobi Rädsla för ljus
Filofobi Rädsla för att bli kär
Gallofobi Rädsla för Frankrike, fransk kultur
Grafofobi Rädsla för att skriva
Gymnofobi Rädsla för nakenhet
Gynofobi Rädsla för kvinnor
Gamofobi Rädsla för äktenskap
Gefyrofobi Rädsla för att åka över broar
Harpaxofobi Rädsla för rånare
Hedonofobi Rädsla för nöje
Hematofobi Rädsla för blod
Hodofobi Rädsla för resor
Hydrofobi Rädsla för vatten
Hypnofobi Rädsla för att sova
Hierofobi Rädsla för kristna föremål och präster
Homofobi Rädsla för homosexuella
Iktyfobi Rädsla för fiskar
Iatrofobi Rädsla för läkare/Läkarskräck
Kakorrafiafobi Rädsla för misslyckande
Kardiofobi Rädsla för hjärtsjukdomar
Kenofobi Rädsla för tomhet eller öppna ytor
Keraunofobi Rädsla för åska
Kinesofobi Rädsla för rörelser   ( KINES-fobi?)
Klaustrofobi Rädsla för små stängda utrymmen
Koprofobi Rädsla för avföring
Klinofobi Rädsla för att gå och lägga sig
Levofobi Rädsla för saker på sin vänstra sida
Linonofobi Rädsla för snören
Logofobi Rädsla för ord

Lyssofobi Rädsla för sinnessjukdomar
Lilapsofobi Rädsla för orkaner
Lygofobi Rädsla för mörker
Macrofobi Rädsla för långa väntetider
Mekanofobi Rädsla för maskiner
Mysofobi Rädsla för smuts och smitta
Megalofobi Rädsla för stora föremål
Melofobi Rädsla för att hata musik
Molysmofobi Rädsla för smuts
Nekrofobi Rädsla för döden, döda kroppar
Neofobi Rädsla för nyheter
Nosofobi Rädsla för sjukdomar
Nyctofobi Rädsla för mörker
Nebulafobi Rädsla för dimma
Neofobi Rädsla för allt nytt
Novercafobi Rädsla för svärmor
Olfaktofobi Rädsla för lukter
Ochlofobi Rädsla för folksamlingar
Octofobi Rädsla för talet/figuren åtta
Ombrofobi Rädsla för regn
Onomatofobi Rädsla för bestämda ord eller namn
Ornitofobi Rädsla för fåglar
Osfresiofobi Rädsla för kroppslukter
Papafobi Rädsla för påven
Paraskavedekatriafobi Rädsla för fredagen den 13:e
Patofobi Rädsla för sjukdomar
Peniafobi Rädsla för fattigdom
Pnigofobi Rädsla för kvävning
Poinefobi Rädsla för bestraffning
Pyrofobi Rädsla för eld
Pantofobi Rädsla för allting
Paralipofobi Rädsla för ansvar
Parthenofobi Rädsla för oskulder
Placofobi Rädsla för gravstenar
Politikofobi Rädsla för att avsky någon politiker
Pteronofobi Rädsla för att bli kittlad med fjädrar
Scholionofobi Rädsla för skolan
Sitofobi Rädsla för mat
Skopofobi Rädsla för att bli iakttagen
Social fobi Rädsla för dra på sig uppmärksamhet
Spermofobi Rädsla för spermier
Siderodomofobi Rädsla för att åka tåg
Talofobi Rädsla för att bli levande begravd
Thallassofobi Rädsla för sjön
Thanatofobi Rädsla för döden, att dö
Traumatofobi Rädsla för skada eller skadas
Triskaidekafobi Rädsla för talet tretton
Teutofobi Rädsla för tyskar eller tyska föremål
Uranofobi Rädsla för himlen
Verbofobi Rädsla för ord
Vitricofobi Rädsla för svärfar
Xenofobi Rädsla för främlingar
Zoofobi Rädsla för djur


och den bästa av dom bästa presenterar jag  Anatidaephobia! ; Rädsla över att man blir övervakad av en anka!!!


Hur man blir av med en kille på tio minuter.

Gör det för det att det är kul. Eller för att du helt enkelt är ointresserad.
Sofias Brutala sätt att bli av med en kille på 10 min.

1. Lägg en bajskorv under täcket innan du drar. Eller bättre. På mattan och försök övertala honom att det var katten. Trots att korven är alldeles för stor .. OCH att han inte ens har en katt.
2. Skicka förhållande förfrågan på facebook efter första dejten.
3. Kissa på personen och säg att han nu är ditt revir
4. säga att dens djur anus luktar konstigt. Har personen inget djur, kan det funka med att säga att du utfört en prostata undersökning i hans sömn óch att något står fel till.
5. Säga att djurmaten smakar konstigt..
6. Skriva dagen efter på sms : Du verkade ha kul igår, kan bero på pillret jag smuggla ner i din drink, du är nu skyldig mig 100 kr.
7. Klistra in ditt foto i dess familjebild.
8. Byt ut samtliga tjejnr i hans telefonbok på mobilen till ditt, inklusiv hans mammas.
9. Berätta om när du blev arg på ditt ex och brukade låsa in honom i källaren.


Lycka till!

Slize me nice. plz

Snark. Vakna upp med knä jävelt inflammerat igen. Inte tid med detta ! Känns trögt o vägrar komma igång trots rörelse. Hatar sånna mornar.
Vakna dessutom upp med ett missat samtal från Sophiahemmet. Och försökte ringa upp men dom sa att dom inte kunde veta vem som ringt så.. Typiskt!

Jag vill bara. Snälla skär upp knät o ta bort felet. Snabbt! 7 månader börjar man bli lite trött på att vara 21 och handikappad. Jag har inte sprungit sen. MARS!!! Jävla anus.

Puh brev från NKV nu. Nästa vecka börjar skolan......

Okej ha en trevlig dag! Känn efter och uppskatta om ni har alla era delar hela! Det gör man aldrig om man inte har ont, eller är förkyld o är täppt i näsan...!

I’d pay to see you frown

Jag har blivit riktigt bajsbesatt. Det går inte en timme utan att jag nämner ordet bajs.
Måste gå i terapi för det här tror jag.. Kommer på mig själv att tillomed tänka bajs. Det är äckligt Sofia, förstå det!






Det är min man... Det kanske ni inte visste.. Inte han heller, men så är det!

Borsta tänderna

Sofia gör reklam för bra tänder.

-Your teeth are so good! So white!
- Do you brush yours?
-Yes?
- 2 times a day?
- No 1...
- Brush to times a day and you get this ! *Smile och pekar på tänderna*

Reklam eller divighet..? Rå nöjd tjej:D

Direkt efterbliven kväll.

Hm.. Jag o Hanna bestämde oss för att åka in till sthlm för att gå på HBJ, kan vara att Sofia skulle träffa en kille eller så ville vi helt enkelt ut.

Iaf. Vi kommer in till hbj vid 1. Dricker inte stora mängder, men det var stora mängder för oss uppenbarligen.
Försöker sysselsätta Hanna med att tillåta nån random kille sitta brevid henne. Vilket hon inte ville men jag försökte.. Han sa tydligen att han var Edward Cullen. inte vet vi varför. Men aa. Vi vet att den biten inte stämde iaf.
Jag tckte synd om honom och förklara för honom att de inte var fel på hans utseende utan hans personlighet. Varför? Jag vet inte, jag tyckte det var snällt sagt. Ne jag sa faktiskt bara att han var så hiimla osäker, att det kanske var de som var problemet. Hur sm helst ville hanna verkligen inte ha denna karl. Men han satt kvar..
Strax innan stängning inser jag att min mobil är borta. Panik panik.
Vart förbannad som fan. Vart förbannad på den stackars killen vi mötte upp. Stackare.

Hur som helst går den här killen hem. Så jag o Hanna går tillbaka till HBJ som är stängt, men dom släpper in oss och vi sitter o pratar med ägarna, Som sitter o skrattar åt mig över min ilska då jag inte är så hård i munnen utan säger ungefär: JAG SKA BAJSA PÅ DEN PERSONEN SOM SNOTT MIN MOBIL. Ungefär sånna meningar.

Ja, tillslut går vi efter att tacka nej till casino med ägarna. Hanan skriver hot sms till min mobil och när vi ringer sen så svarar en kille! Vi övertalar denna människa att han har min mobil och att han måste möta oss.
Efter fyrtio samtal till killen för att garantera att han var påväg hade vi laddat upp händerna med pennor o nagelfilar. I nånslags tro att vi skulle spöa skiten ur den här killen. Eller att vi egentligen var livrädda.
Hanna trodde han skulle ta med sig ett gäng och mörda oss...¨

Tillslut kom då den här killen. O när vi ser honom smyger vi ner våra starka vapen i väskan igen. Den där killen, en mes. Som jag personligen tror snodde mobilen med flit... För han hängde vid vårt bord och försökte. Men han var inte riktigt välkommen...

När jag fått tillbaka min mobil går meningar ut ist som : Jag ska bajsa en regnbåge rätt här ! Så glad är jag! Och i efterhand inser att jag måste sluta vara så fixerad vid bajs...

Vi sitter o skrattar över kvällen och att vi hade haft nagelfilar o pennor som beredskap. Och att hanna visade mig att bläcket skulle vara utåt.. HAHA. Vi inser att vi inte är några gangsters......
På tunnelbanan träffa vi några roliga utlänska killar som inte prata svenska. Jag tror ju själv att jag kan snacka turkiska så jag försökte... Turkiska/engelska. En konstig blandning.
Men jag antar att jag lyckades eftersom ena fråga om jag ville gifta mig med honom. Det ville jag inte.

Idag skrattar jag åt hela kvällen, kan inte låta bli att le hur dumt allt var haha. Och. Gårdagens kille har ej hört av sig så jag antar att jag inte direkt var ett KAP med det beteendet. hahaha.

Så är livet. Dags att göra sig i ordniong för arbete!!

Lalala happyface

Goddagens.

Funderar på om man ska bli rödhårig.. Ska man?
Blondt är fint, men sommaren är över;)

Om man ska ta sig en dusch nu och träffa min älskade vän Philip som är på besök i Norrtälje!!
JAG VILL OXÅ FLYTTAAAA!!!


Vem fan bryr sig?

Vem bryr sig egentligen om nån annan? På riktigt.
Det är alltid jag, jag, jag. Ja man ska sätta sitt liv först, men att sätta sitt liv först och sätta sig själv först är lite skildra saker.
Att inte dela- Sätta sig själv först
Att inte ta lån till någon annan- Att sätta sitt liv först.
Eller att överhuvudtaget bara ser sig själv.

Hej dotter, du min bil har gått sönder på e4n och jag hinner inte komma till din match, jag ska försöka ta mig dit på annat sätt så fort som möjligt.
- Ååå du är så jävla dum i huvudet, du har inte vart på mina matcher på 2 veckor nu.
?

Hej, jag mår inte så bra idag, en nära dog inatt.
åfan, inte jag heller för min kompis tog inte med mig till en fest. Så jävla taskigt. Blablablablqabla

Alla känner säkert igen detta. Klart man ska sätta sitt liv först, men man behöver inte ignorera andra för det. Och man kan prioritera. 
Dottern kanske kan ist tänka. Fan vad tråkigt att det blev såhär igen. Men fan vad jobbigt för pappa att stå fast på e4n, det är ju faktiskt INTE HANS FEL! Hoppas han kommer hem OSKADD!
och kanske hinner han se slutet på min match!!

Eller kompisen. Okej mitt problem kanske inte är så jävla stort i detta moment, kanske jag kan trösta min vän först och sen kanske den kan trösta mig?


Ne men varför tänka så? Man måste ju faktiskt sätta sig in i nån annans liv då. Varför ägna en tanke på hur någon annan kan ha det? Ne i min bubbla finns bara det jag väljer att se. Livet på demand skulle jag säga. (Viasat demand ni vet, där man väljer se de man vill när man vill)
Okej, vill folk vara så. Ja varsågoda då. Jag tycker det är bättre att se större delar. Jag tror att mitt liv fortfarande finns även fast jag ägnar en tanke åt någon annan. 


Egentligen säger jag bara. Om folk ändå kunde bry sig mer om varandra.
Ge en hemlös mat, trösta en främling, ägna en timme åt någon, hjälpa grannen att skotta fram bilen.
Eller något så simpelt som att inte ljuga.

Tänk om alla kunde börja fråga varandra med betydelse : Hur mår du? Eller säga, Tack att du finns.
Så kanske den andra inte hade ljugit och sagt bra för att den vet att ingen lyssnar. Eller blivit lycklig att veta att någon uppskattar den.
 Dela-Lyssna-Vara snälla mot varandra.


Ingen är perfekt, men man kan iaf sträva efter att vara det.

Men som sagt, vem fan bryr sig? Detta är bara tankar från en unknownd loser, detta förändrar inte något i världen. För inte en människa tar åt sig. Och tänker vi efter så vet vi svaret varför. Människan är ett egoistiskt flockdjur som inte bör vara ett flockdjur, eller inte bör vara egoistiskt.. Avgör själv
 
Ha en trevlig dag fokes=) 

RSS 2.0