Direkt efterbliven kväll.

Hm.. Jag o Hanna bestämde oss för att åka in till sthlm för att gå på HBJ, kan vara att Sofia skulle träffa en kille eller så ville vi helt enkelt ut.

Iaf. Vi kommer in till hbj vid 1. Dricker inte stora mängder, men det var stora mängder för oss uppenbarligen.
Försöker sysselsätta Hanna med att tillåta nån random kille sitta brevid henne. Vilket hon inte ville men jag försökte.. Han sa tydligen att han var Edward Cullen. inte vet vi varför. Men aa. Vi vet att den biten inte stämde iaf.
Jag tckte synd om honom och förklara för honom att de inte var fel på hans utseende utan hans personlighet. Varför? Jag vet inte, jag tyckte det var snällt sagt. Ne jag sa faktiskt bara att han var så hiimla osäker, att det kanske var de som var problemet. Hur sm helst ville hanna verkligen inte ha denna karl. Men han satt kvar..
Strax innan stängning inser jag att min mobil är borta. Panik panik.
Vart förbannad som fan. Vart förbannad på den stackars killen vi mötte upp. Stackare.

Hur som helst går den här killen hem. Så jag o Hanna går tillbaka till HBJ som är stängt, men dom släpper in oss och vi sitter o pratar med ägarna, Som sitter o skrattar åt mig över min ilska då jag inte är så hård i munnen utan säger ungefär: JAG SKA BAJSA PÅ DEN PERSONEN SOM SNOTT MIN MOBIL. Ungefär sånna meningar.

Ja, tillslut går vi efter att tacka nej till casino med ägarna. Hanan skriver hot sms till min mobil och när vi ringer sen så svarar en kille! Vi övertalar denna människa att han har min mobil och att han måste möta oss.
Efter fyrtio samtal till killen för att garantera att han var påväg hade vi laddat upp händerna med pennor o nagelfilar. I nånslags tro att vi skulle spöa skiten ur den här killen. Eller att vi egentligen var livrädda.
Hanna trodde han skulle ta med sig ett gäng och mörda oss...¨

Tillslut kom då den här killen. O när vi ser honom smyger vi ner våra starka vapen i väskan igen. Den där killen, en mes. Som jag personligen tror snodde mobilen med flit... För han hängde vid vårt bord och försökte. Men han var inte riktigt välkommen...

När jag fått tillbaka min mobil går meningar ut ist som : Jag ska bajsa en regnbåge rätt här ! Så glad är jag! Och i efterhand inser att jag måste sluta vara så fixerad vid bajs...

Vi sitter o skrattar över kvällen och att vi hade haft nagelfilar o pennor som beredskap. Och att hanna visade mig att bläcket skulle vara utåt.. HAHA. Vi inser att vi inte är några gangsters......
På tunnelbanan träffa vi några roliga utlänska killar som inte prata svenska. Jag tror ju själv att jag kan snacka turkiska så jag försökte... Turkiska/engelska. En konstig blandning.
Men jag antar att jag lyckades eftersom ena fråga om jag ville gifta mig med honom. Det ville jag inte.

Idag skrattar jag åt hela kvällen, kan inte låta bli att le hur dumt allt var haha. Och. Gårdagens kille har ej hört av sig så jag antar att jag inte direkt var ett KAP med det beteendet. hahaha.

Så är livet. Dags att göra sig i ordniong för arbete!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0