Bilsnarkare

Dagen började: Gick upp, måste byta däck idag! Jävla pyspunktering som körts runt med i 2 veckor, def dags att byta! Tog fram Vägbeskrivning som jag fotade, men körde ändå fel i en halvtimme..
På vägen till denna Bilservice börja även min motorlampa lysa.. IGEN. Fick iaf köpa ett nytt däck : 700:-.. För ETT DÄCK?!?!?!!

Åkte vidare till  verkstaden så jag nu kunde kolla upp felet.. Efter sittandes där en stund:
"Ja det är fel på tändingen till cylindrarna.. ALLA.. Vi måste ha bilen minst en vecka för att veta exakt vad som feltänder, vart felet sitter.. Kan även vara så att vi inte hittar felet och du har vart utan bil en vecka i onödan. Eftersom detta felet bara kommer ibland, som ett glapp så kan man köra med det i flera år utan att det händer något, eller så kan det hända närsomhelst och bilen dör mitt på vägen. detta kostar mellan 500-3000:-. Du väljer själv hur du vill göra."
Ringer Pappa, Han sa : neee det är inge fel på bilen blablabla..Lämna inte in den...
Bara för han inte lider utav det dagen då jag står mitt på vägen??? Trots att jag hade lämnat in den.. Så trodde han inte på vad jag sa.. För tjejer som har haft bil ett år kan väl aldrig ha rätt...
Detta känns inte som en höjdar dag....


Måndags livet..

Fyfan Imorse var det mindre kul att kliva upp, kunde inte sova igår... Var rååå trött, sega runt på praktiken o trodde att jag skulle somna, tills kl 11 då lunchen öppnade, alla hungriga människor fick mig att vakna till igen!!=D

Jag gjorde precis en upptäckt på toaletten.. EN TVESTJÄRT!!!! som swicha förbi mina fötter.. NOT COOOL! So not cool!!!


This Sathurday

Lördag:
Vakna upp råå bakis, fan det var ju idag det skulle gälla..
kl 20 var det iaf dags att göra sig iordning o tvinga i sig den första ölen så man skulle bli pigg igen. Den här kvällen kommer aldrig gå var tanken som gick hela tiden. Kändes som jag aldrig vart så bakfull heeeela mitt liv.

Gick ner till Hammars å mötte Mathilda. Bästa var att köra rakt på en drink så man kommer igång..
Fortf lika seg...

Vi gick vidare mot Etage som tack gode gud inte hade 40min kö igen. Väl där inne började man komma igång.
Ett stort minus till detta ställe är att de spelar för bra musik tidigt på kvällen!! Mitten på kvällen kommer kass musik o avslutas med untz untz untz, som vid den tidpunkten är grymt enligt mej, men säkert inte för många andra. En lyckad musik kväll bör vara: Halv kass musik i början sen gåre bara åt det bättre hållet. Kan ju inte börja med det bra INNAN folk är fulla =taggade för att dansa..!

Någon gång under denna kväll.. Blev jag arg, o jag vet inte NÄR detta hände.. Utan helt plötsligt var jag bara irriterad på allt. ALLT var fel och jobbigt..Vid detta tillfälle var jag inte heller helt nykter. ..
En stackars kille som råkade gå in i mig precis när jag köpt en öl.. Denna skvätte rakt över mig o jag blev ännu argare, kollade på killen och... Häller en stor del av ölen på honom?!?!?! Varför gör man sånt...
Inte nog med det att jag hade fått öl över mig så blev vi även nerskätta med Champange och is... Detta gjorde mig så mycket gladare.... hm

Står o dansar på scen, en smal rad längst fram gjort av högtalare, står ett gäng, En stor kille på något sätt faller över Mathilda som drar ner även mig o stackars lilla Mathilda fick denna enorma människa över sig..

Jag är 167cm lång, och jag slog huvudet i taket.. Den ni!!! Har en jävla bula kan jag ju säga...
Två dagar har gått sedan denna kväll å den är nu mer förträngd så jag har inte mycket mer att berätta..

ETAGE-Falun denna helg.. 3/5 Toasters..

Hur blir du av bakfylla?

-Har du rent mjöl i påsen?
- Nej rena smutsmixen..


Panik skita(Panic shit)- Helt plötsligt utan förvarning: MÅSTE SKITA NU.
Ångest skita( The shit of regret)- Blir bajsnödig av en ångest känsla.

Vi har nog alla upplevt detta. Varsågod


Hur skulle du själv bli, bakfylle flumig å sitter ensam i en källare..

Dont open your eyes and see the true.

Dumt, Dumt att veta för mycket.. Alltid!! Jag vill vara omedveten om vissa saker.. Men jag äör dumt nyfiken.. Min nyfikenhet fick mig att veta för mycket, taskiga saker mot mig.
Har vart med i ett dubbelspel helt enkelt..
Jag är för snäll o litar allt för lätt på människor, Tur var denna gång att även om jag förlät så hade jag den gamla sanningen med mig. Detta slag blev inte så hårt. Blev besviken, att någon kan ge kärlek å samtidigt har sagt så elaka saker.. Men jag tar det inte hårdare än så, för jag var beredd.förnuftet skyddade mig..  Frågan är bara VARFÖR?
Är det mig du ljuger för eller den andra?
Ingen vet, bara du.. Å dina svar är inte att lita på.. 
Man bör inte tillåta sig själv sanningen i alla lägen..

Aja tar allt som det kommer, glider vidare, glider runt, lever mitt liv. Orkar inte bli drabbad pga någon annans fel. Jag har blivit en i mängden ist för att bry mig...

Sen är jag för grym för skit..
Simpla saker.. ska aldrig finnas lögner, skitsnack, baktankar, smussel, tillbakahållning av sanning.. FINNS INTE. Vill inte ha med sånt att göra. Ut ur mitt liv för jag behöver inte sånt crap från såna shitholes..
Orkar inte ens ägna det en tanke.

Nu äre dags igen. Liva upp för party, öppna en öl o klä på sig något vettigt..

Livet är för kort för att ha det jobbigt..


Övernaturlig Bakfylla

Fyyyfan vad jag inte mår bra någonstans, Kan bero på att jag inte åt något igår innan jag började.. Dumt.. Och min MIX av alkohol:
Kvällen började med; En flaska rött som jag o Matti dela på
Och forts på Hammars med:
Cider,
Drink
Öl
Slutade med:
Etage; Öl, Shot

Öl,Shot,Drink,Vin o cider.. Bra mix...

Så Wille o Jeremy kom upp till Falun o festa lite med oss.. Nja kvällen var ingen höjdare, blev lite väl rund om fötterna, å sjuk när jag åkte taxi..... 

Etage. Jo det skulle vart kul om vi alla var på partyhumöret , Men alla gillade inte etage å vi åkte hem för tidigt..

REEEWIND!!! Okej, vi gör om det, Jag o Matti gör ett nytt försök ikv.. om inte bakfyllan har dödad mig... Klarade jobba, det var nu mot kvällen som det riktigt sjuka kom.. Kan knappt röra mig.. Mår sjuuukt illa, vill bosätta mig i badrummet...


Fick en smäll rätt i annsiktet o vaknade upp igen ur min dröm, den jag trodde var sann, Behövde verkligen det där för att bli påmind..

FALUNS DJURMIX fredag<3

Detta är våran spelningslista, Direkt länk in i Spotify!

LÄS NOGGRANT!
Jag brukar aldrig lägga ut spelnings listor, pga mitt Spotify namn, "SötnosenSofia" Å Jag vill att alla ska veta att jag inte döpt mig själv så utan det var MITT EX som gjorde mitt spotify account! SÅ KOM INTE P SKRATTA ÅT MEJ!!! OKEJ!!!

spotify:user%3As%25c3%25b6tnosensofia%3Aplaylist%3A28ZygJK8hn02yVA4NWnXWD

FREDAG idag O ETAGE Öppnar, nu vet ni vart vi ska:D:D
Denna kväll kan bli intressant så den kommer skrivas om imorgon..

Btw Jag stortrivs på praktiken. bättre kunde det inte vart!=D

Xoxo
Your favorite

Snart är tiden kommen... Som vi väntat...


shitity animal

Alla människor är lögnare. Har aldrig mött på en människa som inte ljugit eller vart falsk på något sätt.. Det finns inte. Sure som jag sagt ska jag leva mitt liv efter mig. Men är det lätt när folk ska göra det svårt för en.. Lever sina liv men vill att jag ska leva deras oxå.

Människan är egentligen ett DJUR, vaddå samvete?? o alla andra skumma egenskaper vi har utvecklat..

I want to be like the rest of the animals. Eat, Shit, Fuck, and Sleep!
Godnatt


Btw min praktik går bra!

Living life as it should be

Ålrajt. Framtiden.. Framtiden är framtiden, ska börja leva i nuet. Visst det kan bli konsekvenser när man lever så.. Men, blir det inte det när man bara lever för framtiden med?

Jag vill ha kul för stunden.. Ta smällen senare.. Är det inte värt att få vara super glad å sen bli ledsen än att få leva på en jämn linje hela tiden? Jag gör det jag tycker är bra för stunden.. Man njuter så mkt mer av livet då!! Det är så bekvämt att inte tänka på allt för mycket.. Sen så ska man leva efter sig själv med, kan inte leva för att göra alla andra lyckliga.. Föri slut ändan.. Allt man har är sig själv.. Oavsett..  Miss u girl!!!

Falun's ÅH

Godmorgon världen!
Låt mig sova, jag vill inte gå upp var min första tanke när jag vaknade av sms.. Men fan man är ju förjävla nyfiken så var tvungen att vakna till å sträcka mig låååångt efter telefonen.. Totalt ointressant meddelande : Hej förlåt om jag väckte dig igår när jag ringde, var lite full." Hallå.. Kl var halv ett.. En Fredag.. Jag sov inte. Jag var på FALUN'S KROG ÅH:

Vart ska vi gå ut? Etage är stängt, Faluns enda riktiga "Klubb", och de flesta ställerna är det åldersgränsen vi inte har..
Vi började på restaurang Hammars där vi tog en öl.. Men jag var för mycket på lyset redan vid den tiden, 11...

Så bestämde vi oss för att pröva komma in på Åh! Ja det heter Åh.. 20 årsgräns.. Kom igeeen. Efter lite tjat så kom vi in iaf:)
Liten lokal.. Nja, eller Dans golvet var litet.. Men sket man väl i.
Gick in, beställde in dricka.. Mathildas kort fungerar inte? Pengar slut? i hennes mening var detta omöjligt. Vi skratta bara, o körde vårt vanliga :Pengar är inge problem, upp med kortet!;D

Ställde oss på dansgolvet o röjde loss som galningar, folket (är det alltid så här torrt på `20+???) stirra bara.. Sket man väl i...  En utlänning i vit shorta vägra fatta: Jag vill inte dansa med dig! flytta oss. följde efter, flytta mer, följde efter.. Ja han gav inte upp.. En svart! Dom brukar dansa så bra. Denna karl dansa vi med.. Vilket jag snabbt ångrade när han i mitt öra skrek/sjöng med låten med den falskaste sångrösten : YOOOUR SO BEAUTIFUL, SO DAMN BEAUTIFUL!! Kunde inte hålla mig för skratt å dansa snabbt därifrån.. Ja, han hade oxå väldigt svårt att förstå: Jag vill inte dansa med dig, å följde efter, ngåon timme senare stod han även å kladda på Mathilda..

Forts dansa som galningar Mathilda står o shakar röven, ser en tjej bakom henne som inte ser allt för nöjd ut, fösöker skriva till mathilda : Det är en tjej! det är en tjej!!
Hon ser ännu gladare ut o trycker upp rumpan ännu mer mot den stackar tjejen som såg helt hjälplös ut.. Jag kan inte hålla mig å viker mig av skratt av denna syn! Hon sneglar bakåt.. Vilken min då hon upptäckte att detta var.. EN TJEJ. I hennes öron hade hon hört mig skrika : Kööör på!! Köör på!! Hon trodde denna stackars flicka var en snygg kille.. Men upptäckten fick henne att rusa därifrån HAHA.

Står o dansar å känner.. Hm en röv mot ryggen.. Vänder mig om o där står någon galen kille som inte upptäcker att han med sin skämtiga dans faktist trycker upp röven mot mig, så jag leker killen i en dans å tar tag i hans mage o trycker mig mot honom o hans röv som är upp i vädret . Hans vänner börjar skratta o killen fattade ingenting.. Haha vänder mig om.. Nej.. Han trodde att jag var seriös å börja göra likadant mot mej.. Iväg karl, iväg!!

Till slut möter vi på en av personalen från Hammars: Hugo o hans vän som skyddar oss mot drägg resten av kvällen..
När vi sedan ska gå, kommer killen med röven fram å smeker mig på magen med ett vidrigt Heeej.. haha nejnej vi går NUU!!

När vi sen väl kommer ut så ser möter vi några killar som vi stötte på på dansgolvet å en dåre säger : hothothot o kollar på oss.. Men jag antar att det var pizzan han åt som var hot. Jag hoppades iaf på det..

Kvällen slut. Helt plötsligt vaknade jag just denna dag. Fattade inte ens att jag hade gått å lagt mig, men tydligen..

Ikväll prövar vi nog på BORLÄNGE! I väntan på att ETAGE ska öppna igen den 22jan får vi nöja oss å pröva runt andra uteställen..

FALUN'S ÅH får poängen 3/6..

Lovegame is for suckers!!

Koffeeiiiin kick.. Not cool, shaking shaking..

Men herregu hur folk håller på.. Man kan inte visa lite kärlek, att man är kär för då är det pinsamt? Detta är ett av dagens vanligaste Game..
VA?? Tycker det är helt sjukt.. Ne man ska hålla på att leka lekar, "Va? jag är inte kär i dig". Vad är pinsammast, att man leker sådana lekar när man är vuxen, eller att visa att man tkr om någon?
Killar o tjejer, ingen vill visa sig svag.. Men vaddå så man är värdelös om man är kär?
Säkert.. säkert att den andra personen vill ha dej mer för att du inte visar kärlek, att du ignorerar den o allt dessa spel går ut på..
Ist står ni där, dödskära båda två, men ingen kan visa något pga spelet så ni vet aldrig om att detta är besvarat. Vem/Vilka förlorar på detta? Å vem fan vinner vad på detta?!!
Blir fööörebannad som en viss norrlänning skulle uttala sig..
Okej, man kan få dissen.. Men oj! Vad är värst ? Att aldrig våga chansa å aldrig kunna vinna eller chansa och kanske vinner, kanske förlorar. Men då har man iaf prövat!

Vet ni vad detta är? RIKTIG JÄVLA LADY GAGA!!!
Det här är bara ett töntigt jävla LOVE GAME. O slutar med en jävla BADROMANCE!!!!

Punkt slut, over and out valet är ert jävla puckon....;) The doctor have spoken

Ovisshet?

Jag har fått lära mig att Förnuft+Känslor=Visshet=Mindfullness(Tankefrid typ)
Men vad gör man om känslorna och förnuftet bråkar? Hur vet man vilken väg man ska gå då då? i just detta val kan jag inte använda båda två, utan är tvungen att välja..
Jag har egentligen tre val:
Känslorna
Förnuftet
Ingenting

Dessa tre har alla för- nackdelar.. O olika argument, känns som en debatt


Förnuft=Huvud/tankar Känslor= Hjärta/Känsla.

Förnuftet:
Detta val skulle nöja de flesta, men är det vad jag vill eller är det vad jag BÖR?
För känslorna talar ju annorlunda.. Så, förnuftet Ja det är egentligen vad jag bör. Säger, du har allt här, allt är perfekt.. På utsidan, för du känner ingenting i detta.. Detta är vad som sägs vara "bästa" valet.. Så känslokallt. Om man bortser från andras känslor..
Huvudet säger JA, Hjärtat säger NEJ

Känslorna: Känslorna skriker, välj detta, välj oss! Nöjdare känslomässigt kan du inte bli! Men detta är allt emot vad förnuft säger. Ingen skulle säga; bra val Sofia!!! För huvudet säger NEJ, hjärtat säger JA.
Så dumt, allt kan rent ut sagt gå åt helvete..


Ingenting: Inget utav det, skiter i båda två.. Men blir detta val då inte dubbelt nedslag? Enda positiva med detta är, jag slipper välja.. Men då slipper jag ju både känna å tänka, är det bra? För jag vill så gärna ha båda två..


Vad hade du valt egentligen? Säger inte att någon ska göra mina val åt mej (det vore dock jävligt skönt) Men vore kul att se vad andra hade valt..

Mina dumma vänner

TOTAL FAILS:

Frida: Hur smakar cheese?
Frida: Schäär sår
Mathilda: Thailands huvudstad: Peking
Mathilda: Det här är inte kinamat, det är asiatiskt!!!!


Mathildas jobbiga problem i precis denna stund: Det var 5 st som skrev sms till mig nyss å nu PANG slut! heelt stört!!!

Mathilda(efter medveten om att vi väntar på nästa dumma kommentar: Nu tänker jag vara tyst..

tjugo spänn

You see me driving down the street, i look so fucking good..

take a step back, please...

Låt tiden göra sitt så hinner man vakna upp och se vad man gjort när man levde i en dröm.. Varför kan inte folk förstå att tar man den tiden så hinner sanden rinna ur glaset och det är försent.. Ett simpelt förlåt täcker inga skador.. bara en förändring kan göra en skillnad..

Bergh Flyttar in - Falun

Hejsan söta folk

Nu har jag Förflyttat mig i falun fram till Mars!! So soo long all u fuckers out there;)
Nu kommer man äta bacon 5 dagar i veckan igen när man är med Mathilda;p


Jag önskar att Cornelia kunde läsa men nu är det inte så så Marika får gärna läsa till henne: Lilla Prinsessan, Moster är 20 mil bort och kommer tyvär inte kunna komma på ditt kalas, men när jag kommer hem så har jag tårta å paket med mig till lilla fröken, (En leksak som du önskade dej!=) )

Aldrig mer Nyårsfirande i stockholms län! Efter tre år nyårsfirande i fjällen var man i Norrtälje, vilket var sinnessjukt tråkigt. Nässla taggtråd med nässla.. Kaos! Kaos Kaos Kaos! Utomlans eller Fjällen framöver, VARJE nyår!! Å annars sitter jag hellre hemma!

Nu sitter vi här o dricker vin jag å mina söta flickor Kiruna Frida och Falu Mathilda!=p 
Nu blir det mer bloggande framöver när man har dator tillgång å jag behöver uppdatera er när jag är så långt borta, ska bli ordentlig;)


XoXo Sofia Bacon-Bergh


RSS 2.0