Allt jag gör är att vänta.

Allt jag gör är att vänta.

Väntar på att få svar från arbetsintervjun. Väntar på operation. Väntar på att komma över någon. Väntar på att träffa någon. Väntar på att någon ska höra av sig. Väntar på kaffet. Väntar redan på nästa lön. Väntar på svar från skola att plugga distans.

Jävligt svårt att leva i nuet om nuet inte är särskilt kul...:P Men antagligen så i dom där stunderna så börjar jag vänta på nya saker.. puuhh

Sjukvård igen

haha. Jag beställde journaler från Norrtälje sjukhus, jag sa snälla senast den 22 då jag behöver ha med dom till jönköping ( då det inte blev av) Tur det för dom kom den 26.
O jag kan inte hjälpa att bli ännu mer irriterad på den senaste läkarn då som gjorde fler en ett fel när jag läste.
Alla andra papper stod det Allmäntillstånd: God och opåverkad.
På den senaste journalen från den idioten ståd det : Magerlagd.

Som att jag vore sjuk eller? Var du orolig för det kunde du frågat. Och om du inte vart så hög så kanske du hade lagt märke till att jag såg ut så gången innan jag hade tid hos dig med.

Men nu. Bort med ilskan från detta sk sjukhus. Jag var idag på Sophiahemmet hos en riktigt trevlig läkare som faktiskt verkade lyssna ist för att ha bråttom iväg till nästa patient som inte heller skulle bli förstod.
Slutade iaf med att han tyckte en ny operation. Pga MR och pga alla kvarstående men. Allt är bara konstigt med det där knät. Bästa är helt enkelt att gå in och titta. Och tack tack tack.
Och eftersom dom inte har avtal med landstinget eller nått liknande så frågade han om han skulle skicka remiss för operation till norrtälje sjukhus.
Nej.Nej.Nej snälla nej´.
Så det blev en remiss till atroclinic.

Uppfattar folk mig rätt eller är jag ute o vandrar i snöyra?

Förstå mina käre läsare, att mina hårda ord är bara ord. Jag är super lugn. Jag skriver ist ner saker så försvinner ilskan. Och jag överdriver på ett skämtsamt sätt. Så som att jag ska plantera bajs på volvobilarna utanför.
Självklart är jag fullt normal och skulle aldrig sprida mitt bajs på gatorna.
Jag skriver detta för jag har upptäckt att människor ibland blir tysta på ett obehagligt sätt när jag pratar. Så ut till alla okända människor. : Jag skojar!;)

Intervjun, jag får svar om 2 veckor så jag vet ingenting. Det var närmare 3000 som sökte, ca 350 fick intervju o ca 150 får jobb. Mina odds är inte super höga men jag hoppas!!!!!:D

Funderar på att slänga fiskpinnen som ligger ensam i stekpannan från igår...

Hundvaaakt

Varför är det så svårt att hitta en stadig hundvakt? Vad ska jag göra..

En regning dag

En regning dag, alla klagar. Tycker nånstans att det är ganska mysigt!
Men det är klart man saknar sol o bad, trånar efter en utomlandsresa (Men vart finns tiden?)


Hej prestanda?

Smygfotade närbilder, okej eller inte?

Jag finner detta skumt, Fredag, Salt, Fotograf smygfotade.. EN DEL!







Okej den sista kände jag av..

Men..  Frågan är, är detta okej??

Man kan inte stå kvar med ena foten och gå framåt.

Det kan vara bra att inte vrida kroppen och stå kvar med benen. Jag kom i samma sekund på mig själv att det är ofta det jag gör, klantigt nog. Klick krash hörs kanske ofta i knäna då.. Inte konstigt att jag går sönder överallt när jag inte kan kontrollera min egna kropp !
En del går den andra står kvar. Suck..
Det andra knät har börjat gjort ont och knäcker. Blir orolig, men vid mindre undersökning på det gjorde det inte lika ont som det andra så jag är lite lugnare.  Men får ändå panik över att tänk om jag har nån jävla sjukdom och faller isär. Tanken på rullstol fick mig att trampa hårdare på spinningcykeln med höga tankar jag ska ha starka ben så jag slipper rullstol!!!
Slipper åka till Jönköping, ´helt plötsligt hade jag en tid på Sophiahemmet! 


Konferanresan på färjan!

Kunde slagit ihop två program konferansresan och färjan när vi igår drog på P-fest på Cinderella ! Helt underbart, hur kul som helst !
Men den gylleneregeln går ju ingenting bra händer efter kl 2. Well, klubbarna stängde halv fyra vilket inte var så kul eftersom man inte fick köpa sprit i taxfreen påvägen dit.
Jobbigt nog var det någon som tänkte/försökte eller lyckades hoppa ifrån båten. Riktigt hemskt..

Förövrigt, tillbaks till efter två. Man spåra söönder! För mycket strawberrydaquires stod och dansa lös på dansgolvet tills det stängde, sedan var man galen. peta på folks huvudbonad, jävligt kul.
Smällde till en (blev två) Kille på käften då jag dissa av honom och han då la kommentaren : Ditt problem är att du ligger med för många ! (?) Va? Hur kan han säga så när jag avvisade honom? Så jag blir förbannad och less på svin rycker tag i honom och fråga vad han sa: Jag sa du ligger med för många HORA.
Hm, jag är ingen hora och jag ligger inte så jag gav han en rak höger. Ja jag tyckte han gjorde sig förtjänt av den, tyvärr vart det en sne höger så killen brevid fick oxå en smäll.
Visste inte vad jag skulle göra så jag forts dansa.

Galna beteenden forts, Hanna fann sig en Afrikan som en kärlek för kvällen
: Oh you ride horeses! I ride camels!
Japp så sa han.

När jag tyckte att det vart för mycket par så ville jag socialisera mig, kl 5 på morgonen. två gubbar gick runt och jag var tvungen att ge dom en kred för dom höll igång så länge! Tjattra på att jag var från en annan tid. Förstod ingenting, tillslut ledsna mitt umgänge på mig och ville få med mig. Jag såg Hannas klampande steg mot mig så jag börja leka taffat att hon inte kunde fånga mig. Hon gillade det inte.
Gubbarna trodde då att det var mitt umgänge som var galna och inte jag och frågade ett par hundra gånger om allt var lugnt.
Vi gick in till vår kompis kompis hytt, killen kalla sig fofolovelove och jag förstod att det var inte här jag ville vara på efterfest, jag sprang ut därifrån skrattande o skriker jag vill inte vaaa här! Mitt umgänge suckar och förstår att dom bör följa efter.
Jag stöter på gubbarna igen och det frågar fortf om allt är okej , jag bara skrattar och nickar men deras misstanke var nog att mina vänner drogat mig och försökte något fuffens! (Var välmedvetna om att mitt umgänge då var två tjejer och två killar) Så jag var inte bara med nått grabbgäng som skulle utnyttja kraken!

Då mötte jag på en stjärna som var helt säker på att han kunde sjunga. Det kunde han inte, verkligen inte, han försökte helatiden övertala mig med nya sånger.
Den här då den här då!
Asså jag kan sjunga.
Jag sjunger iaf inte dåligt
Mina vänner säger att jag bör söka till idol.

Jag försökte snällt förklara för hans skull.. Nejnejnejnejnej. Dom ljuger, nejnejnej sök INTE till idol. Han vägrade fatta utan forts sjunga. Det skar i öronen och vi fick hålla oss för skratt.

Sen ville jag bara prata med folk. Vi satt ner och jag ryckte tag i en förbi gående killes ben, han blev livrädd och skaka mina axlar, jag vet inte om han var arg rädd eller skämtsam.

Sedan gick vi till våra hytter och skulle efterfesta, kl var nu halv sju. Hanna smet in till vår hytt, som Caroline redan sov i. Där fann jag hanna med skor och byxor på... thats it! på golvet! Vad gör du kvinna? Sådär kan du inte hålla på, du har ju inte ens en bh men skorna är på!

Det hände mycket mer roligheter men det där var nog dom galnaste bitarna som egentligen var roligare just där. Man orkar helt enkelt inte skriva hela kvällen för då kommer någon somna innan slutet är kvar. Du ? Jag?

Tack för en härlig resa! Och jag tackar fan att inget film team var med. Då skulle jag ännu mer tänkt..: Vad fan höll jag på med? Imorse när jag vakna.

Tack o hej nu ska jag vara nykterist!

Jag har din hand på min kind :O

Fattar inte vad folk håller på med. Ju mer man ställer upp ju hårdare smäll i annsiktet får man.
Så jääävla dåligt !


Egoistiskt sköönt!

Tänker ofta nuförtiden: Fan vad det är skönt att vara ensam, bara ha sig själv att tänka på (Och mina bebisar såklart men dom är inte så krävande). Man kan göra vad man vill när man vill, hur man vill. Man kan slänga saker omkring sig o sedan bestämma själv när man ska plocka upp det. Man kan spendera på bara sig själv!
Som idag, jag köpte shampoo o balsam för 500 kr. Bara en sån sak! Det är underbart. Allt jag gör är bara för mig själv. Jobbar för att jag ska kunna få pengar för jag ska kunna göra saker. jag, jag jag jag! Me love!

Står för mina misstag.

Snark.
Kan berätta en liten historia.
För 5 år sen, jag var alltså 16. Var jag o mina kompisar på fest. Vi var fulla och när vi skulle sova så tyckte någon kille att det var en bra ide att fota oss. Läget var att vi var fulla och personerna där var våra kompisar, vi brydde oss väl inte, det var väl ingen big deal?  Och vi ville väl ha bekräftelse, inte fan vet jag. Dumt misstag o jag har tänkt på det här ibland, fan tänk om det skulle komma ut nångång. Även fast det inte egentligen är världens största grej att någon har sett oss i underkläder ? Det var tanken att dom bilderna skulle spridas.

Så idag kom det ! Då mitt ex berättar att hans kompis sett bilder på mig i underkläder. Dock för as länge sen. Och jag vet ju att det är från denna gång eftersom jag faktiskt bara gjort det en gång. Och först tyckte jag att det var JÄTTE jobbigt. Men sen tänkte jag. Vad fan är det för sjuk kille?
Han har alltså sparat denna bilder i 5 år!!! Det är jätte sjukt, men de sjukaste är att han är nu över 20 och har halvnakna bilder på en full fjortis som är 16 år?! Det är helt sjuuuukt!!!! Vidrigt!!
Och varför är mitt ex kompis intresserad av att se dom bilderna? Det är ju oxå jätte fel!
Så hade någon sett mig på bild i bikini hade man inte brytt sig, även fast det är minst lika lite plagg som underkläder? Så varför är det en sån stor grej?
Men det är klart att det är pinsamt för mig. Jag vill inte att någon ska se mig så, och spec inte mitt ex kompisar .. Hmmmm

Så. Jag kan skriva det offentligt, för alla kan göra misstag, men om det här ska komma ut NU så säger jag hellre själv hur det var än att nån annan ska få en annan bild utav det. Och, jag gjorde ett misstag som jag ångrar men killen har fortf bilderna kvar. Så vem är egentligen normal?

Torsk på kostillskott?

Jag tror jag har svårt att ta upp ämnen, ta upp näring eller vad man ska säga, och att det är därflr jag inte går upp i vikt, har dålig hy , magen "stressad".
Så då börja jag med att köpa multikvinna kosttillskott. Och det blev lite bättre med hyn.
Men behövde ändå mer zink, så köpte zink tabletter. Och nu har jag läst om något som verkar jätte bra! "DMAE". Bra mot hjärnan o hyn! Känns kanske som man käkar lite mycket. Fast jag äter aldrig läkemedel, jag tror mer på kosttillskott. Huvudsaken är att man äter ordentligt med! Inte bara knaprar piller xD


Jävligt gött gott folk!

Fick jobb idag, Hotell Roslagen som man redan är bekant med! Börjar måndag och kommer köra heltid, dock först provanställning såklart! Skönt att ett problem i världen är löst.

Håller på att säga upp massa onödiga kostnader så som böcker och tidningar. Spara lite pengar och lägga det på en 3D tv ist! Drar man in 500 kr räkningar kan man ist lägga 500 kr månaden på tvn. Mer nödvändigt!

Klippt håret, befrielse! Känns bra mycket bättre, ser bra mycket friskare ut. Och nu färgar man det, orkar inte med slingor, slängde i en hel flaska ashblond o tar bort de orangapigmentet. Blir det dåligt blir jag röd ist för det är oxå sjuktjävlasnyggt.

Saker löser sig och det känns så jävla bra!!

RSS 2.0