Konferanresan på färjan!

Kunde slagit ihop två program konferansresan och färjan när vi igår drog på P-fest på Cinderella ! Helt underbart, hur kul som helst !
Men den gylleneregeln går ju ingenting bra händer efter kl 2. Well, klubbarna stängde halv fyra vilket inte var så kul eftersom man inte fick köpa sprit i taxfreen påvägen dit.
Jobbigt nog var det någon som tänkte/försökte eller lyckades hoppa ifrån båten. Riktigt hemskt..

Förövrigt, tillbaks till efter två. Man spåra söönder! För mycket strawberrydaquires stod och dansa lös på dansgolvet tills det stängde, sedan var man galen. peta på folks huvudbonad, jävligt kul.
Smällde till en (blev två) Kille på käften då jag dissa av honom och han då la kommentaren : Ditt problem är att du ligger med för många ! (?) Va? Hur kan han säga så när jag avvisade honom? Så jag blir förbannad och less på svin rycker tag i honom och fråga vad han sa: Jag sa du ligger med för många HORA.
Hm, jag är ingen hora och jag ligger inte så jag gav han en rak höger. Ja jag tyckte han gjorde sig förtjänt av den, tyvärr vart det en sne höger så killen brevid fick oxå en smäll.
Visste inte vad jag skulle göra så jag forts dansa.

Galna beteenden forts, Hanna fann sig en Afrikan som en kärlek för kvällen
: Oh you ride horeses! I ride camels!
Japp så sa han.

När jag tyckte att det vart för mycket par så ville jag socialisera mig, kl 5 på morgonen. två gubbar gick runt och jag var tvungen att ge dom en kred för dom höll igång så länge! Tjattra på att jag var från en annan tid. Förstod ingenting, tillslut ledsna mitt umgänge på mig och ville få med mig. Jag såg Hannas klampande steg mot mig så jag börja leka taffat att hon inte kunde fånga mig. Hon gillade det inte.
Gubbarna trodde då att det var mitt umgänge som var galna och inte jag och frågade ett par hundra gånger om allt var lugnt.
Vi gick in till vår kompis kompis hytt, killen kalla sig fofolovelove och jag förstod att det var inte här jag ville vara på efterfest, jag sprang ut därifrån skrattande o skriker jag vill inte vaaa här! Mitt umgänge suckar och förstår att dom bör följa efter.
Jag stöter på gubbarna igen och det frågar fortf om allt är okej , jag bara skrattar och nickar men deras misstanke var nog att mina vänner drogat mig och försökte något fuffens! (Var välmedvetna om att mitt umgänge då var två tjejer och två killar) Så jag var inte bara med nått grabbgäng som skulle utnyttja kraken!

Då mötte jag på en stjärna som var helt säker på att han kunde sjunga. Det kunde han inte, verkligen inte, han försökte helatiden övertala mig med nya sånger.
Den här då den här då!
Asså jag kan sjunga.
Jag sjunger iaf inte dåligt
Mina vänner säger att jag bör söka till idol.

Jag försökte snällt förklara för hans skull.. Nejnejnejnejnej. Dom ljuger, nejnejnej sök INTE till idol. Han vägrade fatta utan forts sjunga. Det skar i öronen och vi fick hålla oss för skratt.

Sen ville jag bara prata med folk. Vi satt ner och jag ryckte tag i en förbi gående killes ben, han blev livrädd och skaka mina axlar, jag vet inte om han var arg rädd eller skämtsam.

Sedan gick vi till våra hytter och skulle efterfesta, kl var nu halv sju. Hanna smet in till vår hytt, som Caroline redan sov i. Där fann jag hanna med skor och byxor på... thats it! på golvet! Vad gör du kvinna? Sådär kan du inte hålla på, du har ju inte ens en bh men skorna är på!

Det hände mycket mer roligheter men det där var nog dom galnaste bitarna som egentligen var roligare just där. Man orkar helt enkelt inte skriva hela kvällen för då kommer någon somna innan slutet är kvar. Du ? Jag?

Tack för en härlig resa! Och jag tackar fan att inget film team var med. Då skulle jag ännu mer tänkt..: Vad fan höll jag på med? Imorse när jag vakna.

Tack o hej nu ska jag vara nykterist!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0