Årets önskelista

Julen är svår.. Man vet aldrig vad man ska köpa. Men jag tänkte lägga upp en önskelista för att ge idéer !

* Schoddy, En sån där halsduk som sitter ihop med en luva!

* Ansikte-vård! Behövs alltid! Gärna serum.

* Tröjor, tjocktröjor! Gärna stickat! St XS

* Nya tofflor, i "uggsmodell"

* Ögonskuggor från makeupstore. Äger svart, glitter "vit" och guld, resterande önskas :-D utom extrema färger..

Så där var lite idéer sen gillar man allt myspys till hemmet! Uppdaterar om jag kommer på något mer ohlala!

Puss o god fram till jul

(Sannas fina julfönster på bild)


Kind of care

Operationen gick bra tack! Hade ont som satan men nu har man kört soffhäng, morfin och alldeles för mkt onyttigt att äta.. Så Förutom att benet är svullet as hell och att det gör förjävligt ont när pillerna gått ur så är livet inte allt för illa. Denna gång tar jag det luuuugnt iaf!
Vad man ogillar. Jo jag ogillar skarpt när man vet att någon skriver om en utan att säga rakt ut vad den vill ist.
Är det ett sammanträffande när en person börjar uppdatera sin status med make no since grejer som är hatiska mot någon efter en situation? Jag kan iaf inte låta bli att ta åt mig.
Och jag tar illa upp. För jag finner meningarna elaka utan att jag känner att jag gjort nått ont? Men personen tar för givet att jag gjort nått ont.
Snälla sluta skriv massa idiotiska saker, du är så  uppenbar och lättläst, att du bryr dig, fast dina meningar ska peka på att du inte gör det. Sluta skriv en massa skit, och sluta inbilla dig massa saker, för rena sanningen är att jag bryr mig inte så. Jag ser det precis som innan, mina åsikter eller tycke, eller känslor har inte förändrats, och jag varken hatar eller älskar dig. Vill du få fram något så är bollen i dina händer för jag ligger i soffan och rullar tummarna.
Det jag bryr mig om är att det vore bättre att prata med mig istället för att vara dum o arg utan anledning.
Var du tvungen att ändra på sitatuionen för jag tyckte det var bra som det var.

Hahaha alla ni som har legat med ett skåp

Sjuk musik jag hittar..
"Käkar, vandrar och känner mig kåt, utan att se att jag går med ett skåp! " Kvälls humor..

HAHa kul video

HAHAHAHA asså vad i helvete?!?!?! Värsta på länge ! Kolla in telefonautomaten ! ojojoj vad jag skrattar just nu

Jag lovar, imorgon.

Jag har vart arg, sur, bitter. Allt det där. alltför länge. Fast det är egentligen itne vad jag är, och inte på någon.
Jag är bara lite förvirrad och trött. Men jag har en känsla av att morgondagen kommer förändra allt. Jag är tillbaka.
Och jag förstår varför min mobil är tyst och varför chatten ligger nere. För vem fan orkar snacka med någon som verkar så jävla negativ?:D
Okej det har vänt. Hej världen, vi börjar om igen! <3

VA?!

Ehm.. Fick ett jätte konstigt brev från polisen nyss..
Brottstid t.o.m torsdagen 2010-08-05.
Sexuellt ofredande.
Vad fan? Jag har inte anmält någon för det någonsin. Har någon anmält mig?! VA? vafan är det här jag fattar ingenting! Jag har inte gjort något? O ingen har gjort något mot mig.. Det skulle jag nog jätte mycket komma ihåg. :s
Sjukaste jag vart med om..
Måste vart ett misstag för nu har jag kollat runt på både fb o bloggen. Ingenting. V

My words are gold, and im not planning to make everybody rich

My words are like gold and im not planning to make everybody rich. Ibland är jag klyftig va;)
Menar att det jag säger är ärligt när jag säger det till dig, jag går inte runt och säger samma saker till alla utan att mena det. Men sen klicka det till i mitt huvud att fel person har tagit åt sig av vackra ord.. Så sluta smickra dig själv söta du.
Okej nu tänkte jag hoppa in i duschen o raka benen för sista gången på jag vet inte när, för det är inte så himla lätt och roligt att göra det med ett ny opererat knä.. Och man får absolut inte raka vid operationsstället ifall man skär sig så jag ska göra detta med hgsta försiktighet! Lycka till! Tack

Värsta jävla natten

Här sitter jag och mår dåligt. Antagligen av utmattning, stress mellan jobb oc studier, vänner och familj. Noll ekonomi.
Så sjuk har man blivit. Och jag har för mig att jag blev sjuk innan förra operationen med, så kan ha något med det i det undermedvetna..
Men inte får man en lugn stund för det. Har nämnligen enormt mycket plugg som måste vara klart inom 5 timmar. Har suttit nu i typ 7 timmar och har säkert två timmar kvar. Jag avlider. Har vart påväg att bryta ihop flera gånger för jag orkar bara inte. Får panik, ORKAR INTE JAG SKITER I DEN HÄR JÄVLA SKITEN! Tar en cigg, går tillbaka sätter mig en timme igen, Så börjar det om. Och jag ogillar allt och alla just nu, varenda människa är irriterande. Inte deras fel men jag blir irriterad över att folk pratar med mig och inte förstår och inte kan hjälpa mig (Göra skiten åt mig). Men irritationen släpper mer och mer ju mer jag får gjort..  Ta inte min irritation personligt, ta inte åt er alls för ingen har gjort nått fel. Bara jag som tar på mig för mycket..
Damn nu blöder jag näsblod med..
Så blir jag irriterad över att jag inte har det där: ååå en lugn stund, jag har inget jag behöver göra. Jag är bara i en stund jag trivs. För den känns långt ifrån.

Damn varför kan jag inte bara få Mr Iglesias? Lyssnar på honom nu o blir lite kär!
Även om jag hinner göra klart skiten som jag har gett mig fan på att jag ska, så börjar nya uppgifter imorgon.. Plus jobbet. Okej bara 2 dagar till....
Nu ska jag äta glass och fortsätta plugghelvetet

LoveSki

Obs förra inläggets rubrik hade inte med att jag inte bryr mig om mina studier, kom på att det nog missuppfattas..;D
Sitter här i underställ och alpin-sockor. Känner mig inte sexig, men varm iaf;D Fan vad jag längtar till att åka snowbord!!!

Jag brukar inte bry mig. Och jag hade inte tänkt börja nu heller


EYEY plugga ligger efter o är otaggad as hell!!! Puugh aldrig mer skjuta upp! Onsdag operation. Fan jag tänker p det hela tiden, nervös as hell!;D Tid för annat när man är sjukskriven iaf

sexual activity

hahaahhaa love parodi!


SEXUAL ACTIVITY - Movie Spoof - watch more funny videos

Cuz i have a great day!

Känner mig äntligen på sådär riktigt bra humör igen! Sådär som jag känner bara utan anledning! Ibland kan jag känna att det är värt att ha toppar och fall för när det är bra är det alltid SUPERBRA!!

Är bara glad för jag känner att nu, iaf idag, är livet så som jag vill att det ska vara. Känner mig completed och nöjd! Fast man har mycket att göra jämt så njuter jag!

Trots att man sovit 1 timme inatt. Var iväg till jobbet 8.30. Vi drog in till sthlm och gick på Martin Olssons och lite annat nödvändigt. Nu är man hemma 2 timmar emellan passen:)
14 timmar o en timme sömn. Tror jag är övertrött.
Pluggade på resvägarna med. Känns sjukt skönt att få så mycket gjort!

Frågan är vad andra skulle välja? Vara jämn i humöret, och kanske inte känna lika mycket. Eller vara jätte glad/ Nere.
Vore kul att veta vad DU tyckte.

Jag skulle välja som det är. För tror inte alla kan känna den lyckan jag kan känna, bara sådär!
Mig gör det inget att jag skiljer mig från mängden. Jag är nöjd med att vara jag o vara som jag är ändå. Det bör alla känna!

För man märker, av allt för många. Folk går omkring och oroar sig. "Fan kan jag ha dom här kläderna, folk tittar på mig" Osv osv. Hatar när folk håller på så. Det är jobbigt med självömkan och när man ständigt måste bekräfta folk. Menar, visst ska man ge komplimanger till varandra och kunna fråga "Kan jag gå såhär? Hur ser jag ut i håret?" Men inte tänka på det varje jävla sekund. Hur fan ska du då kunna njuta av livet?
 Ren osäkerhet.  fan vad jobbigt det är. Har vart där. Jag tycker inte att jag är perfekt, men vafan acceptera den du är. För det är du, oavsett hur mkt du vill vara någon annan. och självkänsla lyser, det får dig att se bättre ut i andras ögon. Utom att bli narccistisk för det gillar ingen..

JAJJA! Operation på Onsdag. Nervös, för man vet aldrig riktigt vad dom ska göra och hur skadorna egentligen ser ut!


Gillar den här låten, även fast den är helt skum...


Min nya vän

Tyvärr har jag mina perioder där jag är mindre bra på att blogga..
Iaf. För ca 2 veckor köpte jag min älskade lilla crested gecko! Tyvärr är han inte lika tam som jag önskar. Han är sjukt liten och snabb så det är svårt att hålla honom och göra honom tamare (Jag vet inte om det är en han ännu, men det känns som det)
Och inget foto har jag ännu, ne hans hem är lite mörkt och min mobil har ingen bra kamera, får väntas till han är tillräckligt tam att ta ut ur hans "territarum" Som är ett akvarium (Så länge). Det räcker gott oc väl till honom när han är så liten. Men oj vad jag kämpar med detta djur att försöka få den tam. ! Är där o klappar på honom lite så han vänjer sig.
Jag har inte heller sett honom äta eller dricka och blir lite orolig, Men idag smakade han iaf lite ifrån mitt finger. Mer ville han inte men det var ju alltid nått iaf! Sprayar vatten på bladen och jag har en gång sett honom slicka på det.. Snälla lev min söta!
Iaf har det vart extremt dåligt med namn. Har verkligen inte kunnat komma på något. Kalla honom Mårten ett tag men nej det var verkligen inte rätt. Så kolla jag på honom nyss. Och då bara kom det upp "Spectum"
Jag vet inte vad det är. Men det får han heta för det kändes rätt och kom ifrån ingenstans! Det är så det ska vara! Så nu är vi en hel familj, en stor familj ! Jag, Chili, Tini och Spectum ! Men nu ska jag nog lugna ner mig på djurfronten. Blir inge fler nu!

RSS 2.0