Din rallybil

Sådär ja, nu börjar arbetslivet.. Kul bara att mitt annsikte har fått ett flott anfall och nå slags acne har brytit ut.. Kommer alltid så lägligt!
Kunde inte sova inatt alls, irriterad på idioter och dumma jävla kommenterar och sen trodde jag hela tiden att jag hade forsovit mig..

Kl 3: AMAGAD HUR MKT ÄR KL?? 3...
kl 5: AMAGAD NU MÅÅÅÅSE JAG HA FÖRSOVIT MIG * Sätter mig upp på väg upp, kollar kl kvart över fem..
kl 6: Aaaaaaaaa???? kl 6..
kl 7: VAD FAN RINGER ALDRIG KL FÖR??? För att kl är bara 7..
kl 8 : Mummel mummel.. bara 8
8:30: NUUURA?? Halv 9.. FUCK this nu orkar jag inte längre, nu går jag upp...
Börjar 11..


Älskar inte ni oxå när folk LYSSNAR på vad man säger som detta:
Ne jag orkar inte, jag orkar inte med uppmärksamhetskåta människor, Dom är bara dryga..

resultat, vad som gick fram och svar tillbaks: =

Du är sur för någon TAR uppmärksamhet...

Wtf??? Finns ingen som TAR uppmärksamhet..? Hur kan någon TA något ifrån en som man inte ens vill ha. Here ya go, i dont care.. Med nöje. Jag kan till och med servera bort uppmärksamheten på ett silverfat för jag ville def inte ha den.. Varsågod.
Patetiskt..


AMAGAD! Vet folk vad som händer? Efter många års önskan... Så går den äntligen i uppfyllelse.. Vilka ska vara förband till Bulletformy valentine? ESCAPE THE FATE!!!:D:D:D Im sooo fucking happy..

Ne off we go..

Xoxo

This is how i spend my sunday

Sofia håller på att lära sig.. Segt men framåt. Får lägga upp en egen video någon gång, men this is it..


Rätt storlek för rätt person

Ser på Tyra Banks show.. Olika människor med olika former och vikter.. O jag kan då inte förstå, de är ett par riktigt tjocka svarta kvinnor med, som sitter å säger att de är nöjda med sin kropp att de är så fina och att man inte ska klaga på deras vikt.
1. Varför sitta och bråka om det, om ni är så nöjda med er själva? Är som en fasad, ett krig ni startar för att de ska vara accepterat att vara stor, men egentligen har ni inte accepterat er själva?
2. Man får inte säga "Fat" Men "Skinny" är okej för dem att säga till smala? Vad fan?

3. Jag ogillar starkt när folk använder sig av försmå kläder. såg en tjej i en tidning idag, hon var 1cm kortare än mig och vägde ca 15 kilo mer.. hm.. Hennes storlek enligt henne var.. wait for it... 34? Kom igen? Omöjligt!
samma sak igår när vi var o handla. En tjej som var bra mycket större " Här xs!" vad fan??? Jag blir irriterad för de första över att de inte accepterar hur de ser ut, o för de andra att de då slutar med att de finns inga rea kläder i min storlek, till mig som har den storleken bara för någon inte kan acceptera att dens storlek utan ska ist pressa på som korvskinn?

NE ENOUGH IS ENOUGH! Har inget emot stora människor, kurviga, svarta, rosa ja vad fan som helst.. Men för i helvete kvinnor. Acceptera er storlek, o köp passande kläder!!!
Å till alla dessa kvinnor : Små tajta kläder.. Gör inte så ni ser smalare ut, de gör bara saken värre.! De var som jag satt i en barnstol, jag såg inte mindre ut, jag såg ut som en jätte i en mini stol.. Tänk efter...


Om jag gick på händer..

Om jag gick på händer en hel dag.. Skulle då mina ben få mer färg än armarna? Eller har armarna ett annat pigment än benen?
En fråga jag grubblat på en timme nu...
'
Sooooft. Har vart på stranden idag med Tessan å Frida, solat, spelat badminton, badajävligtfort, lunchat på stranden o bara haft de as soft as it can be!
Life's great, right?=D

Våta drömmar?

Frida ligger o kollar på tv, jag sover.. Helt plötsligt utger jag några pussar i sömnen som följs av ett : "MMmm Ganska sexigt!"
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA

The Metaltown Story

Torsdag: Ligger hemma på soffan, mätt och glad med en ben N Jerrys i handen, mobilen ringer.

J.K - är du nykter?
Jag- Ja? De är torsdag..?
J.K- Vill du ha en biljett till Metaltown?
Jag-  Va??

Fick höra en story om 2 av hans tjejkompisar som var på väg, men att deras bil hade dött i Örebro.
Så efter en stund tänkande och lite prat så LETS DOIT!!
Snabb packa och satte mig o körde till Örebro.

Mötte upp 2 tjejer som jag från början inte hade höga förväntningar om, ( Tyvär lite fördomsfull ibland) Men som visade sig vara riktigt sköna, o detta galna dygn sluta med att jag bara var med dom..

Äntligen GÖTEBORG!

Kom fram efter mycket om och men till själva stället vi skulle stå på med bilen. GALEN JÄVLA TRAFIK?!?!! Vägarna är helt tokiga o gpsn fatta man inte mycket av. O folk körde som galningar.. O vissa klagar på att köra i Sthlm? Sthlms innerstad är som en landsväg i Ununge jämförelsevis med Göteborgs!

Smart Sofia var inte trött å tyckte att vi skulle åka hm god know where? Kommer inte ihåg, så vi gav oss ut igen men ångra oss snabbt när vi upptäckte att de var morgon trafiken å ännu värre än tidigare.. Efter mycket om och men o en nästan påkörning av en galning kom vi fram igen, parkera bilen MITT på den tomma grusplanen.

Kl var 8 på morgonen och de var dags att börja dricka lite. Sminka oss, drack o tagga till inför Metaltown som öppnade halv 12.
lite lagom på lyran gick vi in, vi hade med oss kex o vindruvor och sträckte fram det mot vakten i ingången : Fååår jag bjuda på middag?:D
Njaa
JO TA EN VINDRUVA!
Så fick jag mata vakten med en vindruva.. Finns ett roligt bildbevis någonstans...

Precis när vi kom in mötte jag lilla cric o hans vänner ! Stod o snacka lite sen drog vi o kollade på Skindred som var så jävla coola ! Kolla in de på youtube : Reggea/metal????

jaja en lång dag kort, träffade as mycket roligt folk, såg bra band o hade bara jääävligt kul, dock fick jag sluta dricka på dagen så jag kunde köra hem sen på natten.
Rammstein är helt gaaaaalet balla live, bästa konsert jag sett alltså, de är en SHOW!
Fullt med Eldshow och jävla nice ljus osv osv, Kolla in på youtube, här är ett klipp som bör ses, kolla på Ca 2.30 Där elden börjar från maskerna!

^

Sen aa hela showen var bara så jävla bra ! Killen som spela synth hade en jävla ful men kul glitter hel dräkt hahaha sen åkte han igenom publiken på en gummi båt.. FANTASTISKT!:D

Den här videon är oxå jävligt bra, låten "Pussy" Han tar en penis kanon å sprutar ut vit skum.. Kolla på ca 3.15!
Ja vill ni se mer av konserten , som ni bör göra så kolla youtube



Efter Rammstein som sluta spela 00 Var de dags att åka hem igen..

Fyfanvilken resa, höll på att somna flera gånger, fick stanna till 2 ggr för att sova 20 min..

Resan:
Sov ca 1-2 timmar på vägen upp (Första dygnet)
Sov sammanlagt ca 1 timme hem ( andra dygnet) = sov 3 timmar totalt på 2 dygn.. FYYYFAN Vad jag var sliten.. ändå somna jag inte fören runt 00 på lördag.

På ett dygn hann jag : Åka till Göteborg, lära känna en jävla massa sköna människor, vara full en snabbis, vara på Metaltown o se massa artister, bli helt nykter och köra hem ( eller okej, innan jag var hemma hade det gått ett par timmar på nästa dygn)

Så mötte jag upp Frida på Arlanda och sen åkte vi till Månkabo..

VILKEN RESA

MEN SÅ JÄVLA VÄÄÄRT!

Bli fri från TOBACO- My way

Sluta röka, ja fan. Omöjligt är det inte. Jag har en ny strategi som jag tror fungerar!
Här är steg för steg vad jag gjort å vad jag ska göra.

började: Med att dra ner på någon cigg om dagen
Inte "Max röka 5 cigg" eller dyl. För belive me, den fungerar fan inte. Ne utan jag Höll mig, ska jag passa på att gå o röka? Ne jag väntar till nästa reklam. Nu då? Nee när programet är slut. Ska jag röka innan bussen går? Ne en timme klarar jag mig fan. Osv

2 Steget: Snäppet lightare

Å inget "ååååå de är farligare med Light?"
För vad är farligast, forts röka eller röka light i några veckor?
Så efter mitt minskande (På bara några få) Börja jag gå över från röda till blå LM. Ja i början röker man liiite oftare (Därför är de bra med första steget för då har kroppen vänjt av sig lite nikotin redan).
Så rökt light några veckor och kommit med att kunna röka mer sällan med även dem ! Forts med tips 1 efter ca 2 veckor?

3. Tänkt på andra: Man kan låta bli att röka när man är med rökfria personer. Iaf mycket mindre. För ärligt talat, känns de inte lite pinsamt å smutsigt att röka när man står med fräscha Ikke rökare? Tänkt på hur äcklig dom tycker du är.. För DE ÄR DU!

4. Lightast! Så efter några veckor så har ju nu gått ner till de lightaste av de lightaste: ROSA BLEND! Med en 3e del nikotin som de första jag rökte, ne mindre, en fjärde dels nikotin tillome! Så börjar de om tills jag inte ens behöver dehär längre, å den dagen jag inte rökt en cigg, den dagen kommer jag aldrig röka en till heller! inte ens smaka för då är det kört igen!

Min strategi är helt enkelt att bli av med nikotinet först och sen själva röken, man kan inte cutta båda två på en gång?

Nått annat att ha i tankarna : Kolla på folk som röker, se deras hy? Fyfan säger jag, grå/gul/flottig? De är vidrigt, å varje gång jag tar ett bloss känner jag hur jag blir äcklig.. hur de sätter sig i porerna.. Å Förstör tänderna, De äckligaste som finns, är äckliga tänder, å det tycker alla ! Dessutom är det inte nödvändigt att ha parfym, för du luktar ändå äckligt första ciggen du tar..
Tänk på hur du : Luktar och ser ut..!

Så nu har du något att tänka på DITT ÄCKEL!
Lycka till! Till er och till mig;)

Jamjam

mm godis.. jam jam.. Tugg tugg.. kollar i påsen .. En smartie? VART FAN KOM DEN IFRÅN? Sneaky bastard...

Jamjam

mm godis.. jam jam.. Tugg tugg.. kollar i påsen .. En smartie? VART FAN KOM DEN IFRÅN? Sneaky bastard...

As If


Jag är så lycklig

För jag hittade min älskade låt som jag sökt så efter eftersom jag inte vetat vad den heter. Men idag sökte jag upp den   Så den har pressats hela dagen! Så nr 1!!
ENJOY!!


Vaddå skönt med sommarlov?? NEJ!

De är inte skönt med sommarlov. Inte när man är 20år och rastlös.
Livet blir helt enkelt för meningslöst. Vad fan ska jag göra om dagarna? Jag är i den åldern där man bör röra på sig, stressa! JAG BLIR TOKIG UTAN STRESS!!
Jobbet har inte börjat och skolan har slutat. Imorgon är den Måndag, och vad ska jag göra? Sovaa?? OJ VAD ROLIGT!
Jag skulle nästan kunna gå in i en affär eller något å ba: Får jag vara här och hjälpa till? Gratis?
Jag behöver lite sysslor...


Tikitiki

Damn gjorde franskmanikyr men de gick inge vidare..
Soft dag, fick reda på att de bara var vollyboll i skolan idag så slapp den, drog till lommarn med Tommy vid 1 å satt och chilla i solen ( Sofia Har fått färg på benen tack vara olja!!) ( Dock såg jag lite väl in oljad ut:D) Men nu är man bjuden till Elle för att ta en öl.. Får se om man orkar, gör mig i ordning så får vi la se hur man känner sig:)

Dags rapport

Springer runt i högklackat här hemma för jag tror mig att de ska bli lite träning för benen.. Men jag vet inte hahaha:D Tränar ju även på min kassa hållninh och de görs bäst i klackar !
Ååå vad kul de är med gamla kläder som man glömt bort.. Hitta en skitsnygg outfit gömd i garderoben som ska användas på torsdag - Skolavslutning.

Måste skaffa en inköpslista vad jag måste köpa när jag får lönen.. Så jag skriver den här, då kan jag inte tappa bort den!

  • Foundation
  • Puder
  • Mascara
  • Strumpor Fffs
  • Uteliv kläder
  • Linnen, något annat än brottar linnen som är så gudomligt sköna.. Men för både uteliv och vardag bör jag köpa.
  • Underkläder!!
  • SKOOOOOOOOR!( inte för de behövs, men måste ha nya klackar till ny säsong !!
Så, ett par tusen får man nog spendera.. ME LOOOOVE!



Fina blommor vi plocka vaaa?:D


Nu vill jag till Stranden !!


Fan vad härlig att r*nka till

okej, såg precis att jag fått en sån kommentar, vem skriver sånt? "Fan vad härlig att runka till"? Vad är detta för sjuk varelse? Å som namn hette den "Hihi" . Mena, come on? Tror ju dock att de är någon viss liten loser som jag känner.. PINSAMT! Skäms på dig.. Det där är bara extremt... Pinsamt...

Im back im back

Man kan nästan tro att jag gett upp mitt bloggande, men icke..! Jag har bara vart bortrest, först kiruna, så var jag hemma en dag sen åkte jag å jobba på smaka på shlm, å de är lååååånga pass! mellan 13-16 timmar varje dag..
Jag har lite utgångs abstinens.. Var länge sen nu jag var ute på krogen, å jag saknar det enormt. Jag vill ut å dansa !!:D De var sjukt länge sen jag var o klubba..ve inte ens när..:O När jag var i Uppsala sist, kan det vart så länge sen? Mycket möjligt.. AJ!


Någon som har billleettteer till Mobergs på fredag?

Im back im back

Man kan nästan tro att jag gett upp mitt bloggande, men icke..! Jag har bara vart bortrest, först kiruna, så var jag hemma en dag sen åkte jag å jobba på smaka på shlm, å de är lååååånga pass! mellan 13-16 timmar varje dag..
Jag har lite utgångs abstinens.. Var länge sen nu jag var ute på krogen, å jag saknar det enormt. Jag vill ut å dansa !!:D De var sjukt länge sen jag var o klubba..ve inte ens när..:O När jag var i Uppsala sist, kan det vart så länge sen? Mycket möjligt.. AJ!

RSS 2.0