Ne nu är lyckliga tider över!

Nej nu orkar jag inte längre. Människor är idioter!
Först mitt jävla ben, men orkar inte sitta hemma längre så tänkte att vi skulle gå ut en sväng till Piren bara för att vara social. Ne då blir min mobil stulen,. ÄCKELMÄNNISKOR hatar sånna där människor. Dom kan dö! Så jävla hemska människor !!! Sen när jag väl är på piren, man tänker att folk kanske är lite schyst mot någon som är på kryckor! MEN NEJ! Speciellt jävla äckliga fulla brudar! Äcklga människor. Går in i en med flit, knuffar, tränger, o skrattar för att jag har operererat knät o måste ha kryckor?
Vad fan vill folk med att håna mig?
Seriöst tror någon idiot att det är KUL att ha skit ont, inte kunna gå, att de fan tar 10 min att ta på sig byxor o ALLTING tar skitlång tid. Ha stora blåsor i händerna o inte kunna ha tajta byxor.. Exakt vart är det kul?
Exakt hur skönt tror ni fula tjejer att de är att bli knuffad på så man får ställa ner benet? O av vilken jävla anledning?
Av att jag är snyggare? För att din kille pratade med mig? För att jag inte hade på mig en urringad tröja eller kort klänning för att se bra ut? (sen att jag inte hade så mkt att välje på men ändå) Eller för att jag helt enkelt hade den självkänslan att jag kan gå ut på krogen med kryckor.. Och sen, ska jag behöva sitta hemma eller?
Det är som dom passar på när man är svag o inte kan göra så mycket tillbaka när puttar till en o springer iväg? VAD ÄR PROBLEMET? JÄVLA IDIOTER! Och jag lovar även om ni inte tar företräde för en person med kryckjävlar så kommer ni säkert fram först ändå..

Och jag är trött på att sitta hemma o inte kunna göra något, inte kunna jobba o ha fitt ont. OCH MIN JÄVLA MOBIL. Så kanske vissa människor kan tänka såhär, okej Sofia har lite mycket just nu så kanske inte jag behöver beklaga mig över mina löjliga problem JUST NU.
Nej för att människor är egoistiska.


Okej nu känns det lite bättre=)


Fett jobbigt men relativt glad;D

Livssituationen är kanske inte helt på topp. Ska opereras om 2 dagar, skit nervös.
Den efterlängtade studenten bör se ut såhär : Rå fin, ordentlig klädsel o helt enkelt : Råfin! Springande ut ur skolan, hoppandes på flaket, dansa hela natten.
Men ser antagligen ut såhär ist : Försök till att vara fin, men möjligvis har en skena på benet som förstör lite av utstyrseln,  hur blir det med skorna då? Möjligtvis hoppar ur skolan på kryckor.. Stå relativt still på flaket. O dansa blir nog inte så mycket av, vem fan vill dansa med någon på kryckor? Och hur dansar man med kryckor.

Del 2. Har så sjukt mycket kvar i skolan för den korta tiden som är kvar.. Arbetar hårt!

Del 3. De sociala livet är inte på topp, känns som vissa människor är knasiga, vissa visar sig vara annat än vad man trott.
männskligheten är som en natthimmel, mesta delen är mörk men de finns ett par stjärnor som lyser upp och gör natthimlen ist underbar! 

Men jag är fan ändå glad alltså.. Det är det som är lycka, hela världen rasar inte pga att något dåligthänder !
Är glad för er skull som också är glada! Alla människor förtjänar lycka! Och om alla var lyckliga skulle fler vara snälla !

Vill ge Tessan extra kred som alltid ställer upp i alla lägen, och ett stort grattis till att hon har hittat en karl hon är så lycklig med!
Och jag är glad för din skull att du äntligen får flytta:)

Nathalie förtjänar också lite kreds som också ställt upp och som kommer och håller mig sällskap i mina dagar här som handikappad ! Är glad att vi förändrats båda två och nu har lärt oss att uppskatta varandra och behandla varandra med respekt! Har saknat dig kompis och jag är glad att vi är vänner igen!=) <3

Hej bloggen!

HEJ BLOGGEN!
-Heeeej Sofia !

Fyfan idag är man trött.. igår jobbade jag dubbelpass. Och insåg.. Jag ska inte jobba särskilt mycket före operationen.. Det funkar helt enkelt inte, jag kan inte gå och halta för arbetets skull.. Jag hatar att sjukanmäla mig, men har man en trasig menisk och ska opereras känns det som en bra anledning när man är servitris och springer galet..
Skulle mina arbetsgivare säga upp mig eller inte låta mig få arbetspass pga det är något väldigt fel...

När jag är bättre ska jag få provjobba i baren på en riktig nattklubb med.. Hur känns det? Det känns underbart!
Jag börjar ledsna lite på servitris yrket faktiskt.. Klart man måste arbeta med de med om man är anställd som bartender, men blir lite mer, lite mer än 1 gång i månaden=)

Fan att de här knät sabba min livsplan.. Jag vill inte vara sjukskriven ! Men min hälsa om något måste gå före pengar... För hälsa är nästan de enda man inte kan köpa för pengar..

Och snart blir de off med rökningen, grattis en ordentlig anledning. Måste vara rökfri 5 dagar innan operation!

Även om jag måste spara pengar till resa.. funderar jag starkt på att köpa en ny dator.. En minilaptop, tills jag har råd att köpa en uppdatering av min, en kopia fast med de nyaste grejerna!
Eller så kan de bli min studentpresent eller? Hahahaha


RSS 2.0