Fantastiskt vad kär jag är!

Nu ska jag sluta säga, jag är inte intresserad bara så du vet. För just den meningen verkar tappar inte i öronen hela tiden..

Käre dagbok blabla simple

Gokväll!
Sitter på funderarbänken..
Vill bara prata men vem ska jag prata med? Folk sover eller orkar inte höra helt enkelt.
Ibland är man bara negativ, ne man mår piss men man vill inte erkänna det för man vill inte vara bitter.
Skulle bara vilka babbla på om dom senaste veckorna helt, vart lite jobbiga faktiskt om man får erkänna sånt. Nu vill jag babbla ut om dom utan att någon dömmer eller ömkar. Kanske bara snacka på för att få ordning på allt i huvudet. Är så skapligt förvirrad att vardagligt prat blir svamligt.
Skriver bara på!
Jag är i onda cirkeln! Det jag försöker göra rätt går fel, och ju mer fel som går desstu mer fel jag gör. För att jag anstränger mig och blir helt stel i tankar prat kropp allt.
Känns som jag inte beteer mig normalt. Har jag tappat mitt normala jag?
Egentligen, vem bryr sig ens om en negativ blogg i internet havet.
Jag vill bara ligga i en säng, lyssna på min spelningslista , kolla upp i taket och bara snacka, bara prata på om ingenting alls. Kanske om lysstjärnor i taket för att det är fortf kallt att titta på dom riktiga. Eller prata och den andra faktiskt lyssnar, lyssnar på ett annat sätt.
Härligt.
Ne fastnar i fel personer, fastnar i alla personer. Har panik så istället frsöker jag klättra upp på folks axlar.. obekvämt..
Kanske man vill gråta för att det är lättare? Lättast att bara släppa på trycket .
Men nej gråta är svårt, och man behöver reda upp saker, inte bara ändra lufttrycket ett tag
Nej vet inte vad jag snackar om

Mitt liv in turkey

Ja ni, mitt liv ser just nu ut såhär: Jag bor i Avsallar Turkiet, jobbar på en restaurang på stranden heeela dagarna, 09.30-ca 20.00. Dom jag jobbar med pratar bara turiska och tyska så nu mera gestelerar jag och låter mm hm o sånna ord.
Det är jävligt varmt och jag lovar man har sand överallt eftersom man arbetar på stranden med med att få folk att lägga sig så sina stolar! Vilket inte är så svårt..
På jobbet kan man gå och röka fritt, dricka te hela dagarna och jobba för fan inte för mkt. Nee jag jobbade på och tydligen jobbade jag för snabbt. Så numera jobbar jag, sätter mig på stranden, jobbar, röker lite osv.

Mina arbetskläder? Jaduvad jag vill, shorts och magtröja kanske passar dagens väder..
Skulle jag även få någon att vilja ha kläder tjänar jag extra eftersom jag skickar upp dom till familjens klädesaffär.

Igår innan arbetspasset slutade satte jag mig och söp med Hollendare. Har nu lovat att jag ska åka dit och vi ska på hardstylefestival! Sedan försvann den ena och dom skulle flyga hem imorse så vi får hoppas han hitta hem.. thihi.

Ne nu får vi se vad vi möter för spännande idag. Det är ju bara gamla tyskar eller ryssar här faktiskt.. Inga i Sofias ålder.. Nenenene! Blev överlycklig när det kom några Danskar...

Ner i sanden!

Hejje

Tjenatjena. Nu har jag förflyttat mig till Turkiet i 3 veckor då.
Andra dagen här och har vandrat ut ensam och satt mig på en krog med wifi och sitter och dricker en Cosmo!
Man behöver lite egentid annars kommer jag avlida att bara ha morsan runt sig ( Inget illa menat men ingen människa klarar av att ha sin mamma med sig hela tiden)
Tror att den här resan kan vara nyttig för mig! Träffa nya människor, vara i en annan miljö, att klara sig ensam med såklart!
Imorgon börjar man jobba då så får uppdatera med det med sen.
Glöm inte titta in på viddy där jag kör videoblogg ist. dock kan man bara filma korta snuttar ..
Sofia Bergh

RSS 2.0