Sofias Födelsedag!

Ja mina nära o kära, dagen är nu snart kommen! Dagen där för nästan 22 år sedan föddes ett litet mirakel! En stjärna, allas älskade Sofia!!!:D
Så mina nära och kära, för att underlätta att behöva uppdatera hela min krets skriver jag som vanligt ut min (För att låta mogen) * Min önskelista;D
Sen återkommer jag....

Im such a loser

Snark. Mitt liv, mitt liv är en komedi.
Vi bör starta en Serie : Sofias liv.
Jag vaknade upp med foten i bajs i min säng igår, säger inte det tillräckligt? Det är ANDRA GÅNGEN! Vem händer det ens en gång?? Tini är sjuk så jag blev inte arg.. Blir bra snälla!! Första gången var det vår katt i ununge som lagt en diarre hög i min säng..
Jag skadar mig jämt, jag råkar alltid säga fel saker. Som : Oj jag råka spy i min mun men jag svalde det igen..
Vem säger sånt?
Jobb! Vad ska jag göra med mitt liv?!?! Jag vill ha en säkerhet. Orkar inte strö jobba hit å didt längre. Men man får inga bra jobb utan utbildning, och jag kommer leva så jävligt länge..
ååå jag är avundsjuk på lyckade människor.
Hade jag vetat vad jag ville hade jag gjort det. Men jag vet ingenting.
På nya året har jag hunnit:
Brutit handleden
Som visade sig vara en nerv ikläm.. Vart inne på sjukhus 3 ggr!!
Har sagt upp mig,
min hund har blivit sjuk
jag har lyckas gråtit mer än  vad jag skrattat tror jag.
Okej, nya tag.. låååååång suck...

Bruten handled, check!!

Japp! jag haar gått omkring i 2 dagar med en bruten handled. Bröt den då i backen efter ett olyckligt fall med huvud o på arm, tackar för hjälm men fort ont i nacken, o armen såklart haha. roliga var att efter fallet ville jag ta det lugnt ner o inte forts i svart backe.. Så tänkte gena över till annan backe, hamna offpist i råa skogen! kul som fan var det. Så jag åkte offpist med nybruten handled, check! det vissste jag förstås inte men är stolt nu haaha.
Iaf, hade jävligt ont då men tänkte stukning, sen var man full resten av kvällen o dagen efter. Men idag, nykter.. Fan vad ont de gör, visst är det svullet? Tror alla trodde jag överdrev, tänkte jag med äsch det är säker inget men åke in tillslut idag. Allt gick sjukt fort! skrev in mig, 2 min blev hämtad av s syster, kände, 2 min senare kom läkaren, kände : troligtvis blabla, hörde inte, tänkte han tror säker oxå det är stukning. 2 min remiss till röntgen, gick direkt dit, vänta ett par min efter foto. Läkaren kom: Ja du har en fraktur. jag flina i tro att han skämtade, varför skulle han? han kolla allvarligt på mig, ja en fraktur men benet ligger bra så det blir gips 3 v.. jahapp! O jag kan bara skratta för det är typiskt mig!! Så nu ligger jag här med gipsad höger och allt tar lång tid. bara skriva detta inlägg med en arm, o dessutom vänstern... suuuck! svårare än vad man tror, bara borsta tänderna eller torka sig är as svårt haha. jaja hellre arm än ben, ben är jobbigare, mkt jobbigare, så är glad! puss o kram snar tillbaaks i stan. köra 45 mil för bara jag har körkort, dom hjälper mig växla;)

RSS 2.0