Herregu bajskärringar

Jag hatar verkligen mina grannar. Finns flera som är helt jävla sjuka i huvudet, undrar om dom placerar utsläppta psykfall här..
Hur många gånger har jag inte fått skit för andras skit? Det här med att plocka upp hund bajs. Om det ligger en liten korv, ja då är det min! Helt sjukt, jag får plocka upp andras bajs för att jag inte vill att folk ska skälla på mig. Så nyss satt tini o sket, tänkte faan jag använde just den sista påsen jag hade, får springa in och hämta. Ne då knackar någon på fönstret innan hunden ens har bajsat klart! vfick fråga en gubbe som gick förbi utan hund bara för att jag kan inte få springa in och ut igen för då blir jag väl anmäld.. Jävla psykfall
Ni har rätt att yttra er den dagen ni ser att jag inte plockar upp för jag börjar ledsa så nästa gång en grann jävel säger nått då kommer jag fan skrika i ansiktet på den, är sjukt trött på det här, och det ligger en stor jävla hög brevid en port. Så nu ska jag vara på alla dom med stora hundar som har vart fittiga mot mig. PLOCKA UPP ERT BAJS ! Det här är ert!!! Vafan säger ni då då? Kärring jävlar! Är så jävla trött på dom här människorna att jag kommer spotta på dom snart. Spec den där vithåriga med raggiga hunden som hela tiden är på mig. Det är konstigt att mina hundar är så hemska som går lydigt löst brevid mig medans hennes hund är kopplad och har munkavel.. Jävligt konstigt..
Finns så mkt mer än det här stället alltså..

Jag hade sex i en mataffär

Nee.. Ville bara se hur många nya läsare man fick på de.... ;)

En Kväll i April

Fyfan vad mycket vädret gör! Har varit på sånt himla bra humör i flera dagar! Känns SÅ bra!
Igår hade vi super kul! Jag, Elle, Sanna och Chip tog en öl på G. Egentligen var det inget speciellt, utan vi ville bara vara sociala. Men vi skrattade och hade riktigt kul!
Sen när vi lämnade puben och väntade på skjuts hade Sofia lite överenergi så höll på att busa med en staty, vilket var fantastiskt kul! Må man vara 22år men det är nästan ännu roligare då att vara busig!
Vi var inte fulla, vi var bara på väldigt bra humör!
Sedan åkte vi upp till statoil och handla, stod och riktigt flabba och skratta åt ingenting så folk undra nog om vi var påtända haha.
Sedan när vi åkte hem fick Sanna för sig att sno blomjord utanför en affär. Jag höll på att avlida! Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig.
Hon sprang, hämtade en påse, jag ropar HOPPA IN I BILEN!
Hon springer tillbaka och hämtar en till påse, HOPPA IN SANNA! Skrek jag samtidigt som jag skrattade förfullt. Ja hon slängde sig in på mage i baksätet med benen i luften och bildörren öppen och vi tjöt där ifrån!
Nu ligger det gödsel och jord i min bil som jag undrar vad sanna egentligen ska göra med..
Hur som helst är sommaren påväg och man känner sig så himla nöjd! Solen gör ALLT!! Man har en såndär härlig period när man bara har kul! Man hittar på saker och bara kör livet så som det alltid bör vara.
Bilder ifrån igår:

Rider på Mathilda-Sofias rygg! Fullt koncentrerad på att försöka hålla i ciggen..
Kämpar mig kvar...
Sanna tuggar på mig..... Varför?
Och den bästa! Ser ut som jag försöker bajsa i Sannas mun ärligt talat.. Vet inte vad Sanna hade för sig riktigt....



Hur som helst var dessa fjanterier sjukt roliga !

Så får man en kommentar av någon på facebook. " Är det den här bilden man får upp på wikipedia om man söker fjortisar?"
Känns så löjligt.. Känns som ett försök att vara en översittare! Men misslyckades helt!
Kunde inte låta bli och fråga..
Är det dig man får upp när man söker ful?
Ha en trevlig dag gott folK!

Möt lilla mannen.

Här.. Möt min vän bitterheten. Tänk honom som en liten liten dvärg, nej alv.. En grön liten gubbe, en irlänsk såklart, som muttrar och man hör inte ens vad han säger. Han iaf, han måste sova jävligt djupt just nu.. Han har jobbat SÅ hårt hela vinten..

Goodmorgon!

Hur ska man förklara detta..

En vinter. Känt som hundra år, hundra år utan att le, utan att se något ljus, utan att ha känt någonting. Sen vaknar du och det känns som att varje gott minne kommer tillbaka. Varje gång du varit kär. Varje perfekta kyss. Varje pirr i magen. All lycka du någonsin känt ! Varje låt som kommer är bara så jävla bra och den kopplar till de bra minnerna som flashar framför dina ögon..
Kan du tänka hur det känns?

Så känns det idag. Vårkänslor! Man har vaknat! Vaknat ur vintern! Känner mig som en björn som sträcker på sig efter ide!


Arbetsförmedlings f*ttor!

Jag blir tokig! Att gå med i arbetsförmedlingen var nog det sämsta jag gjort! En tjej ringde mig därifrån idag, helt jävla slut i huvudet!
Jag missade ett informations möte idag.
-Ja du skulle vart på ett infomöte idag.
- Ja jag missade tyvärr det.
-Varför då?
Ja det ska väl du skita i, jag behöver verklgen inte förklara mig tänkte jag men sa som det var.
Ja du måste ju gå på ALLA möten vi erbjuder annars får du ingen a kassa!
-Ja men jag har inte ens sökt någon A-kassa än..
-Nej men om du ska göra det i framtiden.
(Dom kan ju inte tvinga mig gå för deras regler innan jag överhuvudtaget sökt?)
-Ne sen måste du söka jobb! Och redovisa det till oss
-Ja jag vet det, men jag skrev in mig i förrgår och jag ska skicka in det den 21.
-Så måste du söka ALLA jobb vi skickar till dig.
- Vaddå måste jag söka alla jobb ni skickar till mig även fast jag söker andra jobb?
-Ja du måste söka alla jobb
Det är ju förfan sinnessjukt att jag måste söka jobb jag inte ens vill ha ! Att jag måste söka jobb det fattar jag och det vill jag. Men jag vill inte tex ha ett jobb i solna för solna är inte så jävla kul att pendla till. Ne men jag MÅSTE gå på intervju där..
Så satt idioten o hade så jävla ful jävla attityd. Jag har gått dit frivilligt för jag vill hitta ett jobb och deras jobb är att hjälpa, inte sitter man å är en jäkla idiot med attityd då?
och det värsta av ALLT! Var att hon satt och smaska i telefonjäveln! Satt å åt o smaska så jag hörde förfan knappt vad människan sa! Fyfan det där har sabbat hela dagen.. Jävla idioti!
Så det är tamefan skönare att söka jobb utan att någpn tvingar en till jobb som man inte vill ha. Dom ska hjälpa inte tvinga.. Så jävla sjukt..

Preparty

PREPARTY

Krossa alla fönsteeer

Krossa alla fönster, slå in hans dörr och låt honom veta att inget är som förr! Säg som det är nu, finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser vilket jävla aaaas vilket jävla as!- Sofia sjunger och gör någonslags fight dans... WUH!¨
Jag ska faktiskt ta mig ut....!

Dammkorn

Jag önskar jag kunde skrika ut till hela världen vad du gjort. Så att när du gick utanför din dörr möttes du av blickar fulla med avsky. Så att tom dina närmaste skulle ifrågasätta dig. Så hela världen kunde få reda på lite tidigare än vad jag fick vilken fruktansvärd männniska du egentligen är. Men jag gör det inte, för min skull.
Kanske din egna skam, ånger och skyldighet äter upp dig inneifrån. Antagligen inte. Men du är iaf medveten och jag kan iaf hoppas att dom tankarna slår dig oftare än vad du egentligen vill. Värre än så är jag inte, inte på samma nivå. Men du har noll rättigheter att överhuvudtaget se mig.

Puss och rispisk

Det närmar sig påsk och jag vet definitivt vilka som är värda årets påsk pussar och rispiskar !
Ibland förtjänar någon bara.. En smäll.. I ansiktet.. Med ett påskris, och lite mer än så..
Och ibland en stor puss!
Pussarna är trevligare..
Tyvärr kommer min paus här hålla i någon vecka till. Måste resa mig från dom döda först och det tar sin tid.
Glad påsk och påskpussar till alla goda själar! Må ni andra få ordentlig med riskpisk!

RSS 2.0