Vad mitt försäkringsbolag inte vet..

Undra om mitt försäkringsbolag egentligen vet vilket djur dom försäkrat? Sofia otursfågeln klantarslet Bergh.  Vet dom hur jag kan kosta?

Jag gör alldeles för ofta illa mig..
En månad sen operera jag knät.
Jag har troligtvis en spricka i tån efter slagit i en sten på stranden i Alanya förra veckan.
Och idag.
Sofia Skulle gå ner i motorrummet på båten, en liiiiten skitsmal trapp. Jag hittade inte lampan så jag tänkte, äsch de går nog bra.. Skulle bära ner en korg.. Vid sista trappstegen faller jag såklart. Ramlar rätt ner i ett hål med benet. Skreek till, för jag trodde seriöst att jag hade brutit benet, inte för att de gjorde ont, utan för jag hamna med de i ett smalt hål.
Karro kommer springande, tänder lampan (Som fanns!) kollar ner o srer mig ligga där på golvet...
GICK DE BRA?
tittar upp..
Jag sitter fast...

HAHHAA. Okej jag kom loss men själva grejen är ju  så typisk mig! Som tur är slapp jag ambulans och gips och klarade mig med ett skrapsår på armen o ett blåmärke på benet! Ist för sjukhus blev det ett gott skratt:D

Idag spökade det inte....!

Byter lite musik..

Har bytt lite musik smak.. Aa fast nej de har jag inte, men sommar mys är lite härligt! Sitter och pressar denna på gitarren, det går framåt..


Skiter på mig

Sket nästan långsamt på mig när jag personligen upptäckte spökerierna på arbetsplatsen..
Fyfan jag vill aldrig stänga ensam !:D

Förra sommaren fick jag höra av de flesta att man hört fotsteg på övre våningen vid stängning utan folk där. Well jag är som vanligt skeptisk.. Idag fick jag höra att två st för några dagar sen var med om att lamporna tändes flera gånger om.. (Eller släcktes, komer inte exakt ihåg)

Och nu. Jag och en annan tjej skulle gå, vi stängde alla dörrar o släckte. När vi skulle larma sägs de att något inte är stängt, vi tar en vända.. Ingen dörr öppen.. Vi går tillbaka, fungerar fortfarande inte. Vi tittar igen. Jahapp en dörr öppen. 100 procent säkra att vi stängt den. Stänger dörren, går o ska larma IGEN. Fungerar inte?! Panik.. Går igenom o tittar, ingenting, då hörs nått ljud uppeifrån. Jag tittar till på den andra om hon reagera, blicken svara JA. Jag sa bara jag hörde oxå det där o vi nästan sprang ut, utan att ha rört någonting, japp nu gick det att larma.. Det var ju konstigt.....?

Kalla mig kräsen diva.

Ne ingen kan stå upp till mina krav, ingen duger. Nej det är väl så på herr-fronten men jag är för ung för att jaga och angagera mig.

Det är så killarna ser de tydligen, att de inte duger för mig, har hört det så. Men frågan är, en jag en kräsen diva eller tycker jag bara man förtjänar att leva med någon bra?
Om man inte kan vara en schyst person, en snäll trogen rolig person nej då duger man inte åt min kärlek. Varför skulle jag tycka om någon som är sämre än mig själv?
Ja jag är hård på orden, eller så är jag bara rak o ärlig.
iof har jag inte haft tillräckligt höga krav eftersom jag alltid dejtar fel killar.

Detta inlägg kan jag även tillägna min käre syster som oxå förstå att alla är värda det bästa, och de bästa är olika för alla men man är värd att bli behandlad bra för annars skiter de ändå sig i slutet=)


RSS 2.0