Look à like

Jag ser ofta dubbelgångare av människor, och det här är nått jag tycker är helkul!
Och jag måste börja visa er. Kolla på instagram fiabergh. Första look à like tagen


Morgonpass

Önskar jag orkade göra den morgongympan bebisen gör kl 6 på morgonen. Känns helskumt haha. Ibland vill man bara se in och kolla vad gör du där inne??


Förorters snorungar!

Hm, ibland tar tålamodet slut och ibland även hänsynen. Jag blir så jävla trött på idiotiska människor så jag känner såhär, dom som sätter eld på bilar och kastar sten på polisen OCH dom som försvarar dom med att det är synd om dom för dom är blattar med en kass uppväxt (nej dom är bortskämda snorungar)

ALLA dom människorna kan ställa sig i en kö så jag får utge ett slag på var och en med ett baseballträ med spikar på...

Ni är snorungar! Era föräldrar kom hit, flydde från ett land med verkliga problem för att ni skulle få det bra, och ni skämmer bara ut dom och gör att dom blir drabbade för rasism, pga ert jävla beteende. Så brinn upp ungjävlar för ni har absolut ingen ursäkt i världen att betee er som ni gör


Känslig tjockis

Plockar lite i blivande barnrummet där det tills nu vart avlastningrum för kartonger haha. Blir bättre! Men orkar inte göra allt för mycket idag, mår fortf dåligt..
Och är överkänslig som tusan! Är riktigt på gråtfärdig-humör haha.

Tänkte att det är dax för en tjockis bild! Trodde först att det var en riktig minibebis där inne när jag höll mig smal så länge! Men det vände och det gick fort!!

Vecka 23


Spyan:(

Försökte åka till jobbet idag, så envis som man är vill jag inte vara sjuk.
Men det var för tidigt..
När jag satt på tåget ca 20 min kände jag att jag började må riktigt dåligt. Började svettas, bli yr och kändes som allt blod i från huvudet sjönk.
Det började bli svartflimmer i ögonen och jag trodde jag skulle svimma.
Då helt plötsligt måste jag spy! Jag sprang upp ur sätet, vart ska jag spy tänkte jag med kräk redan i munnen som jag fick kasta upp precis vid dörren på tåget:( Ursch vad hemskt det var!

Tackar denna snälla kvinnan som satte sig vid mig och tog hand om mig. Sedan hoppa jag av vid Arlanda och älskling fick hämta mig<3


14.44, maj

Vart sjuk i helgen och blev hemma idag:(

Sitter i värmen på terassen. Galet varmt! På magen har jag en blöt kall handduk och undrar om grabben är nöjd eller missnöjd som sparkar så mkt. Tar försiktigt på magen så sparkar han tillbaka haha.
Hur tjock ska jag bli egentligen?
Har ökat 10 kg sen innan graviditet. 7kg sen inskrivning. Är det normalt?


Grön gul röd

Livet har varningssignaler, måste bara lära sig se dom. Som ett trafikljus

Grönt : Kööör ba! Lever leker, du kan göra vad som helst !

Gult : börja sakta in. En varning, ta åt dig vad som kommer om du fortsätter i samma riktning.

Rött : Dax att bromsa. Stanna för fan. Det du gör är helt fel och fortsätter du köra på kommer det ge allvarliga konsekvenser, och det är bara pga dina val..

Har du kört fel, gör en u-sväng innan det kommer staket i mitten och du får köra en jäkla extra bit för att ta dig tillbaka.


Tågegoism

Blir ärligt talat tokig på folk. Stockholmare må faktiskt vara de mest egoistiska människor i detta land.

Det är fullt på tunnelbanan, alla för upptagna med sina iphones för att se andra människor. Det står en kille med kryckor, ingen reser sig för honom.

Efter 40 min på tåget börjar jag få ganska ont i ryggen av att stå med några kilo extra på magen. Det syns nu tydligt att jag är gravid, ändå knuffar sportkläda personer som dessutom bara stått i 5 min, de knuffar sig förbi mig och sätter sig när det kommer en plats.

Det sitter en mamma med sitt 1åriga barn i vagn. HON ser tydligt, hon tittar ett flertal gånger på mig med en medlidande blick, men hon orkar inte heller resa sig..

De här ca 50-60 taggarna, som
Man ofta hör säga sarkastiskt när de inte får sitta : slit ut en generation i taget ni!
Det de egentligen menar är, "slit ut varje generation förutom vår!"

För de har inga medlidande för killen på kryckor, för gravida eller småbarn. Ellet BLINDA för de var med en stående som var. Fyfan åt er jävla halv pensionärer!


RSS 2.0