Ah riktiga monster!!

Föreställ er kaoset att man är döende i mensvärk, man bor på en byggarbetsplats där man får flytta från rum till rum för att dom river överallt och gör inte klart någonstans, man har gått inne med skor i 3 dagar. Man har inte ett lugn när man behöver det som mest! Allt är bars skitigt och jobbigt överallt! Och efter flera dagar så och en helvetisk smärt dag kunde jag inte varit en större bitch. Jag har skrikit på morsan som sa att det går över, jag har skrikit på min pojkvän som irra runt mig i en rullstol, jag har skrikit på en sköterska som var korkad men till sist när jag är hemma i kaoset igen och byggarbetarna som sover i vardagsrummet på golvet dessutom ÄN EN GÅNG lämnat äckel på toan, bajsränder och smuts fick jag nog. Så jag gick ner, ställde mig i mitten av rummet och talade till 3 st plus mamma varav 2av 3 inte alls kan svenska och skrek
BOR MAN UNDER DETTA TAK TORKAR MAN BORT SITT KISS, MAN TORKAR BORT SITT BAJS, MAN LÄMNAR INTE SAKER OCH PAPPER PÅ GOLVET DÅ HAR MAN INGA RÄTTIGHETER ATT ANVÄNDA TOAN!!! OCH HÄNDER DET IGEN KOMMER JAG SKITA I ERA SÄNGAR!!!!

Jag kände mig inte så mogen men skrattade när jag lämnade rummet efter mitt utbrott. Ibland orkar man inte och jag är en riktig hagga när jag har ont men den får världen ta om
Den satt mig i sånna smärtor med!

Tur att jag haft en sån underbar pojkvän som ställt upp hela tiden! Annars skulle jag nog rivit huset!!


Hoppsan

Nu när jag är kär i någon som får mig så glad så kan jag inte låta bli att undra vad jag tidigare tänkt med. Jag visste väl att man ska vara lycklig med den man är tillsammans med, men jag kan omöjligt vetat vad lycka var eller att jag kunde ha ett fungerande förhållande. Bara skakar på huvudet för mig själv..
Jag var helt säker på att jag aldrig skulle vara så kär igen.
Fast det är jag, eller ärligt talat kärare. Vilket jag inte trodde gick.

Men nu är det så och snabbt gick det!
Inte trodde jag heller att någon av den manliga rasen skulle kunna förstå mig heller, men helt plötsligt känner jag mig väldigt okomplicerad!
Ja.. Kärlek är som triss, plötsligt händer det! Och du kammar hem storvinsten!
Så tack då Andreas, du är min miljon;)<3



Just

Juste jag har en blogg jag bör använda mig av eftersom jag bor i Småland kan det vara kul för er där hemma.. Men vad händer då?


RSS 2.0