Varför krak?

Inledning.
Vad är krak? Vad kommer krak ifrån? Kan alla vara krak? Krak-Symtom?

Krak står för - Adopterad ifrån yttrerymden och talar mitt egna språk.
Krak kommer ursprungligen ifrån ett samtal där ord som "Spill mig" Användes och motpartnen inte förstod vad det var. Detta var upptäckten av krak.

Alla är inte krak, man kan inte bli krak, man är född krak. ett viss grupp är krak och personer runtomkring märker att denna person är annorlunda.

Historia.
Det har länge funnits krakar runt omkring oss, enda sedan människan blev planterad på jorden av krakar så har krakar vart biblandade med människor utan att blivit upptäckta (Misstankar har funnits enligt fynd i en grotta från 1000 f.k.
 Detta visar dock krakens intelligens ).
Ordet "Krake" Kan användas i syfte som något man tycker synd om "Stackars krake".
Detta kommer ifrån att krakar en gång i tiden hölls bortskärmade ifrån resterande varelser.

Människor som är medvetna om krakar har hållt tyst om detta i årtusende för sin rädsla att bli uppätna. Alla utom Hanna redling rosén...

Symptom:

Kraken använder ofta ett annorlunda talspråk.
Kraken kan uppfattas som konstigt.
Kraken är smart och jordnära även fast den inte kommer från jorden egentligen.
En krak har ett bra kamoflage där det kan göra att det är svårt att tolka om personen har något psykiskt fel eller om det är en krak. Detta märks ofta vid närmare kontakt med en krak.

Vi ber er vara försiktga vid ett krakmötande och behandla denna med respekt och mata den så kommer den behandla dig väl.
Hör av er om ni har tips på en krak.

Med vänliga hälsningar/ Kraken
 



även tv hejjar på Sofia!

Alla tror jag bara drömmer

Sofia pratar mycket om framtidsplaner. Men visst är jag duktig på att skjuta upp dom. Aa som fan. Jag vill jobba det vill jag, men jag vill inte vara 30 år och outbildad heller. Så. Jag ska söka komvux distans! Ska jag bli nån jävla läkare nångång får jag väl börja nu.. Naturvetenskapliga basår: Matte, fysik, biologi o kemi.
Börjar där... Och ångrar jag mig så har jag hört att kunskap inte är tungt att bära!
Låter så jävla tråkigt med NO. Men ska man göra nån skillnad här i världen så får man ta skiten först innan det intressanta kommer!
När jag väl kommer till där att jag kommit in på läkarhögskola och sedan ska specialisera mig.. Funderar jag, ortoped eller plastik?
Många år hinner jag tänka... Suck...

What dosnt kill you make you stronger

I will let my self get so damn hurt that i will never think of you again.
Break my heart so bad that you can never walk in to it no more.
Kill me inside so i now can reborn..


Du är en festlig idiot

Japp en festlig idiot, kanske jag!

Nu kör vi. Sista helgen som Sofia ala sommarbartender. Imorgon kör vi bartömning och min röv kommer få sig ordentligt. Medans ni dricker så mycket ni kan ! Men sen fokes, då är det Sofias tur o vi kör PF! Sen stryr nån efterfesten och slutar med att man inte sover på hela dygnet. Smickrande ide!


Tänka sig att jag gick på kryckor denna ute kväll, därför jag ser samlad ut, för vem fan vågar supa sig packad när man går på kryckor? Var även denna kväll jag förlorade min älskling, mitt hjärta, min sängkamrat, tryggheten i mitt liv.. Min älskade iphone...

Ni tror att jag ser, men jag blundar

Bara kom på, de händer så mycket saker runt om en som man inte ens märker. Där går en person, vad händer i dens liv? Den har kanske den bästa stunden i sitt liv medans man är alldeles för inne i sitt eget.. Eller att folk har tankar om en. Kan jag vandra runt i någons huvud..?
Man vill ha alla svar men ändå vill man inte veta.
Bara vissa saker. En sak är jävligt säker, i helgen känner jag på mig kommer bli ett whitelight moment. Varför? Ja för att jag vill det.
Vad är ett whitelight moment för dig?

Helt plötsligt känns det som jag fick en hjärna tillbaka och inte längre kör på automatik. Jävla massa frågor som kommer upp i huvudet. Dock känns det som mitt hjärta stannat. Springer runt som en iskall zombie som försöker känna efter men känner ingenting..  Tror det är för jag fokuserar bara på automatiken, har inte tid att känna. Men det börjar nog slå snart igen när man slappnar av och någonting mer än jobb händer..:)

Och MR visade att mitt knä fortf inte är helt.. Skönt, låter dumt, men skönt för så fort de syns på bild så tror helt plötsligt folk på en. Skönt för då kan man göra nått åt det.. Dock känns det inte särskilt skönt!

RSS 2.0