Toppen is nådd!

Ii Känner mig lika lycklig idag som igår.. Nothing can touch me känns det som!
Sanna kom hit igår kväll så vi hade mys måndag. Försov mig dock imorse.. Men mamma fick ringa å sjukanmäla mig så jag slapp ogiltig frånvaro, jag har inte råd med sånt..

Mysig förmiddag å chilla runt med en kaffe kopp i handen, sen åkte vi ner på stan.. Var på HM å prövade underkläder och bikinis, och kan säga att självförtroendet var på topp ! Även om jag har vart dålig på at träna på senaste så är kroppen bättre än tidigare år ! Å allting passade å satt snyggt ! Dock hade jag knappt några pengar för shopping så köpte bara en korsett som var på rea. Jätte fin.. Men dock, fick köpa st 36, å eftersom min midja o boobs inte kommer överens när de gäller kläder så var det lite svårt.. st 36: Fortf var kuporna lite försmå men snyggt med ordentlig pushup! tyväer sitter den inte helt tajt vid midjan och skulle behöva sys in något.. Egentligen .. Skulle jag behöva kupan för 38 och midjan för st 34.. Livet är svårt va??
Men den var fin ändå ! Hitta ett bra tillfälle att ha den på bara.. Går runt nu med den bara för att:D:D

Damn jag är en lycklig skit !

Juste: Ist för att försöka vara sneakig å få min uppmärksamhet på ett vad du tror är ett diskret sätt.., pröva prata med mig ist lilla gubben :*





Valborg



My Happyness taste so fucking good ! Muums

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0