All i know

Jag vet absolut ingenting. Jag vet bara att gränsen är överstigen för länge sen..

Paus

Har tagit en blogg paus.. Inte vad jag prioriterar.. Kommer börja mer i höst.. Kanske skriver nått inlägg i veckan nu, har faktiskt inte tid..

Tragiskt..

Folk gör dumma saker, men de är bara ta de med en nypa salt, för de är bara precis som alla andra.

shuuues

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Watchya say

Att jobba på American car show var ett helvete...

Sen blev det lite utgång med Tessan Eleanor, Anton, Martin o Babe=)


Uppdatering av min blomma

Dern där blomman jag pratade om, som var "Död" Well guess what? Det har kommit upp ett mini grönt blad! IT WILL SURVIVE!! Är som att så ett frö på nytt!!!

DINA STAVAR ???!

Mys morgon! Vaknade, låg o gosa med chili i sängen tills hon började busa så då låg vi o busa ett tag innan de var dags att gå ut o kissa.. O när vi kommer ut, så ser vi att någhon har lackat o slängt sina sånna där stavar i papperskorgen.. Den var nog less? Eller så när den gick förbi så såg den genom glas rutan hur fult de var att gå med sådana så den : AMAGAD?!?! SER DE UT SÅDÄR??? O slänger dom ... Tror på den storyn...

OUUUUFFF

DET ÄR ÄCKLIGT VARMT!!!! HÖR NI DET??? FÖR JÄVLA VARMT!!!!!! JAG SMÄLTER BORT Å DÖÖÖÖR!! O jag har träningsvärk i hela kroppen efter vattenskidorna...^^

Så rart

Mys pys helg!

Fredag åkte vi ut till babes land ställe för att på Lördag morgon ta båten ut till skärgården, Var så mysigt=)
Skulle grillat osv, MEN vi är så smarta så vi glömde grill.. Så vi åkte tillbaka till hans land på eftermiddagen och spendera resten av dagen där:) Lilla Alejandrooo hahaxD

Och igår åkte jag vidare till Singö till brors landställe och firade Lill Elin som fyllde hela 8år!! Tiden går snabbt.. Åkte lite vattenskidor, klarade faktiskt av att komma iväg denna gång! Vart rå nöjd, men sen när bror visade skillsen på bräda kände man sig inte lika bra längre!:P
Alltid mys att vara med familjen=)

Nu väntar man på theresia:D


Bara för att de behövs lite bilder<3

mmmm BJ

mmmmmums Ben & Jerrys + kaffe till frukost... Sådär bra innan jobbet;)

aa eller nee eller aa

Ne tänkte skriva de här rätt ut på facebook  men aa jag tog helt enkelt bort det..
Ist skriver jag det såhär för
Jag vill inte vara med i ert svartsjukedrama.
Du är så sjukligt svartsjuk att du trodde att för att vi blev vänner på facebook så har vi legat med varandra? Asså va???
Jag tänke skita i att avslöja detta efter allt du skrivit.. Meen guess what, till skillnad från dej har jag ett samvete..

Mobil

Ja juste.. pga tele2 Så har jag inget nr atm.. Men jag får inom 2 dagar tillbaks mitt kort och nummer.. Men till dess kan jag bara nås via internet:)

Psykiskt sjuka..

OKEJ! OKEJ! Andas.. Shiit jag har precis kommit på att en gammal nära är ett totalt psyko.. Jag är så rädd. Gick in och läste dennes blogg efter ett mejl tidigare..

Sen några månader tillbaka verkar denna människa vara BESATT, hat besatt? Och jaaaa jag ser det som extremt pekat mot mej eftersom den använder sig av
"Du tror alla vill vara som dig"
Vilket jag alltid skämtat om "ååååå du vill vara mej", "Vet att du vill vara som mej;)" IRONI människa, IRONI! Men såklart du tar åt dej, när det egentligen är sanning för dig.

Men efter läst denna blogg har jag då förstått vilken kärlek du faktiskt har till mig.. Annars skulle du aldrig HATA. Annars skulle du aldrig BRY dig.
O jaaa, om det är JAG som är så hatad, hur kommer det sig då att folk alltid tycker mer om mig än dig?

Å skrattar åt folk som mår dåligt och att det är rätt åt dom? Man that is just sick! En normal människa (Som mig själv;) ) *bara för du gillare* Skulle aldrig önska en annan människa något ont i livet. Å du som tydligen finner mig så extremt intressant, å ser mig som en slags lärare? Eller?;) Kan ju ta åt dej JUST Det.
Å lilla gumman... Det är du som är sjuk.. ingen annan..

Aa juste.. Folk som inte bjuder? Snåla? Hm.. Kan bero på att du är en jävla snyltare som man lessnar på. Vem fan vill bjuda en person gång på gång på gång. Som dessutom SNOR från en.. Jävla piss luffare, alltid vart.

Och till skillnad från dej, så har jag faktiskt vänner, och sånna som du som alltid vart ett ass, anser jag inte som vänner så jag skiter i om dom hatar mig bakom min rygg.

Nemen vi kan ju ha en blogg fight, eller så "Du som blivit så tuff å vågar stå på dej å SKRIVA ut vad du känner" Kan ju ta det dirr till mig.
Och att jag skiter i människor är inte en svaghet eller något dåligt, de är det som gör mig stark, o därför sånna som du aldrig skulle få mig att känna smärta :)

Envy- always was, always will be..

Jag blev först chockad och frustrerad över allt, vill inte ha med onödiga saker att göra, men efter allt det här: Kunde inte bry mig mindre.



Noo Dont ya die on me!!!

En beskrivning.. Jag hade en gång en blomma.. Men så glömde jag att vattna den.. Så alla bladen fall av. Och alla ansåg då att den var DÖD. MEN! Stjälken fanns kvar.. Och den var Faktiskt GRÖN! Så den levde fan visst!:D
Så min "blomma" har stått som en naken stjälk på 3 cm i typ ett år.. MEn jag tror faktiskt att den växte några millimeter.. Så jag ansåg faktiskt att den levde.. Eller rättare sagt DEN LEVDE!!!
Men nu tragiskt nog. Så har även stjälken dött. Eller den är mjuk o brun.. Så jag antar att den är död, men trots det har jag hopp.. Så jag forts vattna den:D

För en gångs skull!

Wohoo fick precis mina betyg.. Som var bra!!!:D Okej jag har aldrig vart en plugghäst.. Så grattis mig som fått mina första MVG!!:D:D Slut betygen ska då vara ännu bättre!! Kämpa kämpa!:D

ETF FOSHOE


WIIIEEE!! Äntligen!! Nu bokat och klart:D:D

Funny stuff

HAHHAA de här är roligt...
Han har sån jävla känsla för det! Underbart!!


You can hide behind your storys but dont take me for a fool

Sniff sniff smells like something has died..

Mysigt! Vart hos syster m familj ute i månkarbo! Gaou älskar den familjen. De dom har.. Vill jag ha i framtiden! Ni är min svensson familj!:D

Är totalt oblogg sugen.... DENNI

Idag är det.. Torsdg

Igår var man på eclipse då.. Klart den var bra, de är ju twilight;D

Nu ska man åka iväg till Månkabo till syster m familj:)
Ursch,. Jag försöker undvika att gå in o kolla hur mkt pengar jag har kvar.. För jag vet att varje gång jag tittar så är det mindre:p

RSS 2.0