Happy Mellandagarna på er

Jaha då var julen förbi, äntligen släpper stressen!!

Nu är det mot nyår vi siktar!! Jag ÄÄÄLSKAR NYÅR! Det är MIN högtid! Det är nyatider, bort med gammalt in med nytt, glitter å glans å så snygg som man är på nyår!! Avslutar året med att vara snyggast på hela året, börjar nästa med samma! Underbart! Och jag älskar hur svenska folket för en gångs skull släpper loss.. det är tufft..

Imorgon kommer äntligen Friiida! Ii ska bli kul, men jag är dock förvirrad över en del disskutioner på FB, måste ringa kvinnan imorgon, fattar nollnoll.noll.


Har vart ute å shoppat Med Systrarna Monkan o Ejlutt  idag med, gjorde av me 1500:- soooft!=D Hoppas på att få pengar imorgon o göra av med lite mer;) Men folk är ju som DJUUUR på mellandags rean! ROVDJUR! helt galna..

Nu sitter jag Hos syster mask å ska försöka hålla mig vaken en halvtimme till så jag vet om några pengar rullar in..

Och jag vill ge en hårdjävla spikklubba mot Hallstavik o deras invånare. I fredags var man ute, fyfan vilken kväll, jag vill inte ens gå ut där, ändå gör jag det??? Ne nu har jag fått nog hur mkt än Monica vill ha med mig ut..
Alla håller på med alla
Alla slåss med alla
Något wierdo satt och sniffade på mig..
Några okända människor stal strips av mig...
?!?!!

Jag har faktst inget intressant att skriva om, för efter en dag glömmer jag det som hände dagen före... 
 
Nu dagarna innan seriösa livet börjar i Januari igen säger jag som slutet av året löften : Shoppa mer, Festa mer, göra mer aktiviteter, umgås mer, vara MINDRE seriös.
höll dock förra årets nyårslöfte: Var MER seriös.

Så nu gäller det!!!


P.s Ha roligt vad som än krävs, gör hellre för mycket än för lite .för en dag sitter du gammal och ångrar det du inte gjorde.

xoxo

Mothercrusher

Jaha jag vill meddela att jag har ingen dator. Har inte haft det sen aa , jag bloggade sist! Jag vet att ni saknar mig o mina ord så jag önskar mej detta just för er:
EN DATOR!

Tomten can you hear me? I want a new computer i julklapp!

Folk är aldrig som man tänkt sig, Kom ihåg det!! Både på gott och ont! Men det viktigaste är: Döm aldrig..

Så, jag ville bara göra detta tråkiga utlåtandet, vi hörs igen när jag har en dator som fungerar !=)

GODJUL o GOTTNYTT ÅR!
(Men förhoppningsvis har jag en dator innan nyår, annars dööör jag!)

XoXo

Vad gör vi med vinter depp? Let me lead u in the dark!

Ja detta mörker, denna kyla.. Den får en inte glad precis.. Inte denna årstid när inte ens snön har kommit.. Så vad ska vi göra? Här är vad jag har gjort för att bli lite gladare! Eller åtminstonde göra så det inte blir värre..

  • Snygga varma kläder! - En söt mössa, en snygg kofta å ett par stövlar. Wal-la! Hur mysig känner man sig inte? Att bry sig om sitt utseende gör en gladare.. varför? För man blir iaf inte irriterad över hur luffig man ser ut varje gång man råkar gå förbi en spegel..

  • LJUS! - Massa massa ljus i detta mörker! tänkt positivt, på vintern ser det mysigare ut än på sommaren med ljus. Dessutom blir det varmt å när man sitter i soffan med sin filt å ljus å kollar ut så blir man sååååå glad att man är inne!
  • PYNTA!!- Okej jag älskar inte julen. Men faktist så ser pyntet lite glatt ut! fina ljusstakar å andra ljusprylar gör det mysigt, glitter gör det lite festligt å alla  tomtar å allt annat skit har ofta ett leende på läpparna som man antingen skrattar åt för de är fula eller åååh vad söt..! Jag har juliga kylskåpsmagneter. När jag då är påväg in i kylen (Min ständigt för tomma kyl) Ser jag dom idiotiska sakerna som sitter där å tänker att det är bättre än ett kylskåp som är tomt på båda sidorna.. inne och ute..
  • UMGÅS!- Ofta så är det, iaf för mig att man känner sig så för jävla ensam i detta mörker! Å allt är tråkigt, finns inget att göra osv. Så bestäm trevliga film kvällar, fika eller som jag ska göra ikv, Ha en mysmiddag med en kompis!! Jag + Sanna + Tacos= Sofia glad
  • GÖR PLANER! - Gör en framtidsplan! Okej det där lät seriöst, Jag mena planera in något roligt i framtiden, en resa, ett event? Ja vad som helst, då har man något att se fram emot!
  • SE LJUSET I MÖRKRET!- Tänk lite positivt, Snart kommer snön, då kan man åka pulka.. Snart är det nyår, efter nyår brukar det bli ljusare. Bara tre månader kvar till Mars, Mars börjar våren.. Tiden går snabbt, värsta tiden är snart över! Det gör mig super glad att veta! Efter regn kommer solsken, eller hur?
  • VAR GLAD FÖR DE SAKER DU SLIPPER GÖRA!- inga kommentarer till detta.. Men erkänn, att slippa Är alltid skönt!!!
  • LÄS SOFIAs BLOGG!- Mina dumma inlägg, mitt knasiga tänkande (enligt andra!!) eller kommentarer kanske får dig att skratta till eller helt enkelt vara glad att du inte är migxD
  • Se denna söta bild! Så kanske du får ett leende på läpparna! Dear Charlie Johan Melin! En riktig tuffing.
Han är tuff.. Speciellt i tröjan som JAAAAAG köpt hahaha

Tycker du ska pröva samtliga saker! Och om du prövat ALLT då kan du få skylla på mig och då kanske det känns lite lättare.. att ha någon att skylla på!!!


Tänkt på att tillfredställa alla dina sinnen
. Speciellt samtidigt, ännu bättre!! Gör en nöjd!
Bra Musik! -hörseln
Goda lukter- Lukten
God Mat!- Smaken
Bekvämlighet!- Känsel
Rent å snyggt- Synen

Kom på det när jag hängde ut min tvätt som jag tydligen hade way to much sköljmedel i för det lukta rätt mycket.. men gryyyymt gott! Sen lyssnar jag på Så skön musik att det känns bra.. även om jag hänger tvätt..

Så proffessor Sofia ska ta å ha det så roligt att hon forts hänga tvätt å städa nu innan hon far iväg någonstans.

Å snart Kommer Cronis "Buddah" Hit å håller mej sällskap ett tag med:) Trevlig prick detdär!=D



Sen vill ge en nässla till min pojkvän som är på Åland och inte är här å pussas med mig!

XoXo / Allas älskling


Hon är söt nybadad och klädd i mjukisdress!

RSS 2.0